Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Titieneana

Reebok Easytone, czy ktos zna te buty ??

Polecane posty

Gość Titieneana

Jak w temacie, czy ktos je nosil, czy sa wygodne i czy faktycznie ma sie zgrabniejsze uda i posladki ???

Gość Titieneana
Podbijam ten temat, chodzi mi o te buty sportowe w ktorych podczas chodzenia trenuje sie miesnie ud i posladkow. Czy ktos ma takie i moze to potwierdzic ???

Gość facetttttnakafe
znam widziałem, sa dosc popularne obecnie na zachodzie wsód osób uprawiajacych aerobik. na pewno sa wygodne maja dobrze wyprofilowana stope ale czy działa na posladki- szcerze wątpie :)

Gość Titieneana
http://www.etrampki.pl/damskie-buty-reebok/2090,-Trenuj-chodz%C4%85c---Reebok-Easytone.html Slyszalam, mieszane opinie, podobno sa dobre i wygodne, tylko, ze ma sie potem bole miesni. Ja duzo chodze w pracy i tam chcialam je nosic. Liczylam na odpowiedz, posiadacza tych butow.

Gość Titieneana
Dzieki, te tez bralam pod uwage, sa brzydkie. Ale to nie wazne,. Jezeli je znasz sa wygodne ? I czy faktycznie modeluja sylwetke ???

Gość vfdddddddddd
a co to mbt?

poznałam te buty w Ire - pracowałam w sklepie sportowym, miałam te buty.. nie dosc ze sa nie wygodne, to ja po 4 mies nie zauwazyłam nic a nic róznicy..

Gość Do zielona wyspa
Ty chyba milisz je z innymi, albo mialas kiepska podrobe. Te buty po pewnym przyzwyczajeniu, sa nieziemsko wygodne. Polecane przez lekarzy i ortopedow, bo pomagaja na bole kregoslupa i wiele innych schorzen.

Gość Kto zna te buty
Czyli Easytone, albo mbt ???

Gość Mam je sa bardzo wygodne
i faktycznie , miesnie nog pracuja inaczej. Poruszaja takimi miesniami o ktorych nawet nie wiemy. Nawet pol godziny dziennie poruszania sie w tych butach daje duze efekty. Przede wszystkim, sa tez zdrowe dla kregoslupa.

Gość virginia chick
tu masz recenzje po angielsku 4.4/5 wyglada niezle :)

Gość Nie w Polsce, Ale w cywilizowa
nych krajach. Te buty polecaja ortopedzi. Malo tego w praxis pielegniarki je nosza. Wiem ze polska zacofana , no i tak to jes. To co my tu mamy tam przychodzi z opoznieniem ( w polsce) Ale zapewniam cie ZielonaWyspa , ze jak sobie popiszesz w angielskim i niemieckim na zachodnich forach , to moze troche przejzysz na oczy i co nie co zrozumiesz. Ze w polsce jest wszystko do tylu .

Gość Titieneana
Polscy lekaze znaja te buty ,mozna je kupic w sanatoriach specjalizycji na kregoslup. Poprostu ta Zielonawyspa jest ciemna, moze pochodzi ze wsi i nie wie, nie ma pojecia i pisze takie glupoty.

Gość srokanda123
Ta "ZielonaWyspa " chyba nie zna normalnych lekarzy , bo mnie te buty tez lekarz polecil.Powiedzial ze moge zrobic cos dobrego dla ciala.