Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wr贸zka Eliza

Powroze!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 wr贸zka Eliza

Witam wszystkich wystarczy mi data urodzenia i imi臋 a mog臋 Wam powr贸偶yc:) Prosz臋 zadawa膰 pytania

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dgsdfgsdfgsdgsdg
J贸zef 18-02-1988 Kiedy znajd臋 partnera??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tosia9191
marta 29.01.1991. jak sie ulozy moje zycie uczuciowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mAREK nAWRT
mAREK - 1 listopada 1986 - kiedy znajd臋 偶one?? znam j膮 ju偶?? i czy wyprowadz臋 sie z POZNANIA?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
prosze sie nie podzywac bo wrozby moga obr贸cic sie przeciwko Tobie.Prosz臋 taktowac to powaznie!! J贸zef w twoim zyciu widz臋,偶e kto艣 jest, widz臋 ,偶e jeste艣 kim艣 zauroczony...Moja rada -nie warto sie w to pakowac bo przyniesie to jedynie smutek i rozczarowanie. Zadbaj teraz o siebie to twoj czas, zeby poswiecic sobie duzo uwagi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
Malynka83 Kasia 2.04.1983 kiedy b臋d臋 mia艂a dziecko Na dziecko ju偶 za p贸藕no,za stara jeste艣 wi臋c sobie odpu艣膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A tak w og贸le
Stefan 6.6.1946 - kiedy urodz臋 dziecko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
droga Malynko83 - wr贸偶膮c z moich brudnych i przesikanych majtek stwierdzam, 偶e b臋dzie mia艂a swojego ma艂ego potworka w wigili臋 pod choink膮. pozdrawiam - wr贸偶ka Eliza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
Marta Twoje zycie uczuciowe nie mowi nic dobrego...Albo odejdz od partnera ktory jest dla Ciebie toksyczny albo nie pakuj sie w zwiazek z nowa osoba to moze byc nawet niebezpieczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
ostatniego stolca mia艂am w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiad艂a na brz贸zce pod kt贸r膮 przykucn臋艂am, by owego stolca odda膰. chwil臋 p贸藕niej wspomniana sikorka zwr贸ci艂a si臋 ku mnie z lubie偶nym u艣miechem i filuternym b艂yskiem w oku zatykaj膮c nos g艂o艣no zakas艂a艂a achu-kachu, kha-kha..!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dgsdfgsdfgsdgsdg
O,a ja nie jestem J贸zef i to nie moja data urodzin i jestem hetero :P Wi臋c jak mog艂o tak wyj艣膰 w kartach??Tak tylko chcia艂 bym wiedzie膰??Jak mo偶esz to wyt艂umacz mi-bardzo prosz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grecik..
Ma艂gorzata 06.07.1972

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tosia9191
nie takiej odpowiedzi oczekiwa艂am,ale dzi臋kuje;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
Marek na razie nie widze na Twoim horyzoncie zadnej kobiety ktora bylaby rozsadna...Narazie skup sie na na swoich odczuciach..Ta osoba moze negatywnie na Ciebie wp艂ywac i Twoje miejsce zamieszkania rowniez nie jest najkorzystniejsze.Postaraj sie w najblizszej przyszlosci zamienic miejsce zamieszkania poniewaz tam przeplywa z艂a energie ktora moze procentowac os艂abieniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grecik..
jak potoczy sie moje zycie uczuciowe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
Ma艂gorzata 06.07.1972 - nie do偶yjesz 艣wi膮t. zamarzniesz pod p艂otem po pijaku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
Ma艂gorzata 06.07.1972 - taka stara, a jeszcze we wr贸偶by wierzy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ch臋tny Marian
Zamarzniesz pod p艂otem po pijaku! :D :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 y8y98
Marysia 1987 X 9 Czy pokocha mnie w koncu jakos mezczyna? Wyjde kiedys za maz? Czy bede z Jarkiem, miloscia ma?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
Kasiu widze u Ciebie jakies problemy zwiazane z zajsciem w ciaze. Niesstety nie bedzie r贸偶owo..Albo Tw贸j partner to z艂y czlowiek albo masz problemy hormonalne.Co艣 tu zak艂uca prawid艂owy przebieg energii...Wyczuwam jakby cos nie dawa艂o Ci spokoju zatruwa艂o Twoje my艣li.Rada : mysl pozytywnie,nie zadreczaj sie k艂opotami poprostu daj sie oczyscic ze zlych mysli ktore tak cie ograniczaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
Marysia 1987 X 9 - poznasz wspania艂ego czarnosk贸rego ch艂opaka z Kamerunu o wspania艂ym, kszta艂tnym penisie wielko艣ci膮 dor贸wnuj膮cym penisowi ma艂ego kucyka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
Marysiu widze ze masz ciezki charakter i hmmm trudno z toba wytrzymac. Narazie nie widze nic optymistycznego... Twoj zwiazek najprowdopodobniej sie rozpadnie.Ale nie chce przesadzac o tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
Beata 21.10.1975 - raczej nie. rozs膮dnie b臋dzie, gdy kupisz wuwuzel臋 i zaczniesz gra膰 na niej hejna艂 w po艂udnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸zka Eliza
Beata -tak jest to jak najbarsdziej mozliwe musisz tylko dbac o siebie. Powiedz mi podasz mi dane swojego mezczyzny to o nim cos powiem.. Bo widze ,偶e ktos ma na Ciebie ogromny wplyw.

Udost臋pnij ten post