Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrózka Eliza

Powroze!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wrózka Eliza

Witam wszystkich wystarczy mi data urodzenia i imię a mogę Wam powróżyc:) Proszę zadawać pytania

Gość dgsdfgsdfgsdgsdg
Józef 18-02-1988 Kiedy znajdę partnera??

Gość tosia9191
marta 29.01.1991. jak sie ulozy moje zycie uczuciowe

Gość mAREK nAWRT
mAREK - 1 listopada 1986 - kiedy znajdę żone?? znam ją już?? i czy wyprowadzę sie z POZNANIA?

Gość wrózka Eliza
prosze sie nie podzywac bo wrozby moga obrócic sie przeciwko Tobie.Proszę taktowac to powaznie!! Józef w twoim zyciu widzę,że ktoś jest, widzę ,że jesteś kimś zauroczony...Moja rada -nie warto sie w to pakowac bo przyniesie to jedynie smutek i rozczarowanie. Zadbaj teraz o siebie to twoj czas, zeby poswiecic sobie duzo uwagi

Gość wrózka Eliza
Malynka83 Kasia 2.04.1983 kiedy będę miała dziecko Na dziecko już za późno,za stara jesteś więc sobie odpuść :(

Gość A tak w ogóle
Stefan 6.6.1946 - kiedy urodzę dziecko?

Gość wrózka Eliza
droga Malynko83 - wróżąc z moich brudnych i przesikanych majtek stwierdzam, że będzie miała swojego małego potworka w wigilię pod choinką. pozdrawiam - wróżka Eliza

Gość wrózka Eliza
Marta Twoje zycie uczuciowe nie mowi nic dobrego...Albo odejdz od partnera ktory jest dla Ciebie toksyczny albo nie pakuj sie w zwiazek z nowa osoba to moze byc nawet niebezpieczne.

Gość wrózka Eliza
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość dgsdfgsdfgsdgsdg
O,a ja nie jestem Józef i to nie moja data urodzin i jestem hetero :P Więc jak mogło tak wyjść w kartach??Tak tylko chciał bym wiedzieć??Jak możesz to wytłumacz mi-bardzo proszę :)

Gość grecik..
Małgorzata 06.07.1972

Gość tosia9191
nie takiej odpowiedzi oczekiwałam,ale dziękuje;)

Gość wrózka Eliza
Marek na razie nie widze na Twoim horyzoncie zadnej kobiety ktora bylaby rozsadna...Narazie skup sie na na swoich odczuciach..Ta osoba moze negatywnie na Ciebie wpływac i Twoje miejsce zamieszkania rowniez nie jest najkorzystniejsze.Postaraj sie w najblizszej przyszlosci zamienic miejsce zamieszkania poniewaz tam przeplywa zła energie ktora moze procentowac osłabieniem.

Gość grecik..
jak potoczy sie moje zycie uczuciowe?

Gość wrózka Eliza
Małgorzata 06.07.1972 - nie dożyjesz świąt. zamarzniesz pod płotem po pijaku

Gość wrózka Eliza
Małgorzata 06.07.1972 - taka stara, a jeszcze we wróżby wierzy :D

Gość Chętny Marian
Zamarzniesz pod płotem po pijaku! :D :D :D :D

Gość y8y98
Marysia 1987 X 9 Czy pokocha mnie w koncu jakos mezczyna? Wyjde kiedys za maz? Czy bede z Jarkiem, miloscia ma?

Gość wrózka Eliza
Kasiu widze u Ciebie jakies problemy zwiazane z zajsciem w ciaze. Niesstety nie bedzie różowo..Albo Twój partner to zły czlowiek albo masz problemy hormonalne.Coś tu zakłuca prawidłowy przebieg energii...Wyczuwam jakby cos nie dawało Ci spokoju zatruwało Twoje myśli.Rada : mysl pozytywnie,nie zadreczaj sie kłopotami poprostu daj sie oczyscic ze zlych mysli ktore tak cie ograniczaja

Gość wrózka Eliza
Marysia 1987 X 9 - poznasz wspaniałego czarnoskórego chłopaka z Kamerunu o wspaniałym, kształtnym penisie wielkością dorównującym penisowi małego kucyka

Gość wrózka Eliza
Marysiu widze ze masz ciezki charakter i hmmm trudno z toba wytrzymac. Narazie nie widze nic optymistycznego... Twoj zwiazek najprowdopodobniej sie rozpadnie.Ale nie chce przesadzac o tym.

Gość wrózka Eliza
Beata 21.10.1975 - raczej nie. rozsądnie będzie, gdy kupisz wuwuzelę i zaczniesz grać na niej hejnał w południe

Gość wrózka Eliza
Beata -tak jest to jak najbarsdziej mozliwe musisz tylko dbac o siebie. Powiedz mi podasz mi dane swojego mezczyzny to o nim cos powiem.. Bo widze ,że ktos ma na Ciebie ogromny wplyw.