Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrózka Eliza

Powroze!!!!!!!!

Polecane posty

pokocha cie jakoś marysiu! ja też ci wróżyłam i wiem że zerżnie cię od tylca i zasadzi bolec w odbyt (to bardzo modne) i wsadzi ci pałe w pysk... tak cię będzie kochał! to mi wyszło po wrózbie po rzuceniu w kąt starych chodaków!

Gość Eliza 123456
Eliza - 15.12.1998 - czy jestem dobrą wróżką czy to moje wróżenie tylko o kant doopy rozbić?

Gość y8y98
Wrozko, mam ciezki charakter, ale i zlote serce. Potrafie kochać, tylko nikt jeszcze nie chcial sie o tym przekonac na powaznie. Czy to znaczy, że nie zasluguje na milość? Ze skazana jestem na samotność? Jezeli nie jestes pewna swoich wrozb, albo po prostu nie masz wiele wspolnego z wrozbiarstwem, a jedynie bawisz sie tu, napisz prosze. Bo te slowa znacza dla mnie duzo i zalamalam sie czytajac je....

Gość wrózka Eliza
to ja beta 21.10.1975,podaje dane mojego mezczyzny :Wojciech 26.04.1976 - niestety nie. Wojciech szuka sobie partnera-mężczyzny

teresko! w ciąże zajdziesz jak cie wydyma sąsiad z na przeciwka! może to się stać już w tę sobote ale musisz mu sama dać znak bo on tylko na to czeka! Nawet się masturbuje myśląc o tobie... to mi pokazały fusy po herbacie saga!

Gość Kasia Kaskaa
Jak potoczy sie dalej moj zwiazek ? Kasia 82.04.04

Gość wrózka Eliza
Kasia 82.04.04 - twój związek z Azorem potoczy się tak, że się stoczysz.

Gość lopae
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Kasia Kaskaa
co?????

Mam naimie sylwia data urodzenia 20.04.1986 pytanie czy moj tata wyzdrowieje z choroby serca.i jak powiedzie sie jego operacja na serce.

Gość wrózka Eliza
20.04.1986 - chyba nie dlatego musisz mi podać dane twojego starego. najlepiej numer dowodu, pesel, numer konta, karty kredytowej i PIN

Gość wrózka Eliza
jesli nie podasz danych nie będę mogła powróżyć