Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barwinka30

czy w czasie ciazy mozna zazywac leki na nerwice lekowa

Polecane posty

Witam! Jestem tu nowa:) jestem w ciąży 20 tydzień już i chciałabym się dowiedzieć czy w ciąży któraś z Was brała jakieś leki na stany niepokoju lęku itp Bardzi sie tym przejumje ponieważ rowniez cierpie na nerwice lekowa do czasu bylo dobrze ale niepokoj zaś wrócił a wraz z nim przyspieszone bicie serca:( i bardzo sie tym przejmuje.Mam pytanie i proszę o odp czy w ciąży można jakiekolwiek leki zażywać na te chorobę.Z góry dziękuje za odp.Pozdrawiam

Gość mama 4 miesieczniaka
najlepiej spytaj lekarza, lepiej w takiej sprawie nie sluchac nikogo z forum, bo kazdy jest indywidualny,a chodzi o zdrowie Twojego maluszka ;-)

Gość kochanymarci...iii
oczywiscie ze ie wolno.czym ty sie martwisz co jest wazniejsze od serduszka co bije w tobie

Gość jest taki temat poczytaj
...... 14:18 aga2tu mam nerwice lekowa -zaszłam w ciaze -nie moge brac zadnych lekow -jak ja sobie poradze macie jakies doswiadczenia?prosze o odp i porady 14:58 [zgłoś do usunięcia] oooooooooooooooooooo Ja moge powiedzieć ci tylko tyle, że jak miałam na szczęście w przeszłości taką nerwice to próbowałam oswoić moje lęki, pozwolić sobie bać się, dawałam sobie prawo do lęku i akceptowałam siebie właśnie taką...z czasem lęki zanikały....Poza tym wyobrażałam sobie sytuacje, które wywoływały we mnie lęki by uświadomić sobie że zawsze mogę sie wrazie czego wycofać ale nie musze unikać tych sytuacji.. ZYCZE POWODZENIA- napewno ci się uda, wiem to...i pisz co i jak. Pamiętaj! nie jesteś z tym sama, ja też to przreżyłam! 15:22 [zgłoś do usunięcia] aga2tu witaj tez to stosuje-borykam sie z nerwica juz 4 lata-najgorzej jest w pracy i teraz pdczas odstawiania lekow-bje sie jakmnie złapie to co bedzie?pozatym sama sie nakrecam-i zaraz zawroty głowy i strach przed omdleniem....... ....