Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ester2121

czy jest tu ktos kto poddal sie reiki?? PROSZE POMOZCIE

Polecane posty

Gość ester2121

ja poddalam sie przedwczoraj i do dzis mam ogromnego dola, mysle nad rozstaniem z chlopakiem, nie mam energii ogolnie czuje sie kiepsko boli mnie brzuch glowa ciagle pije wode itd. objawy fizyczne mnie nie martwia bo mnie o nich uprzedzono .. martwie sie stanem psychicznym czy ktos tez tak mial? i czy pozniej bedzie duzo lepiej?

Gość ester2121
up

Gość Poziomkowa Truskawka
Raczej powinnas miec ODWROTNE objawy. Chyba dopadl Cie wampir energetyczny

Gość Lilaaaaa
ach ci wszyscy "rozwijający się duchowo".. pewnie mu sporo zapłaciłaś?

Gość ester2121
nie powinnam miec odwrotnie poniewaz najpierw nastepuje oczyszczanie organizmu. znam sie na tym dokladnie - pytanie bylo do osob ktore maja jakakolwiek stycznosc z tematem. a nie placilam nic bo zrobil mi to przyjaciel

Gość Lilaaaaa
hmmm to dziwne.. zazwyczaj dużo sobie biorą. A ten twój przyjaciel długo w tym siedzi?

Gość ester2121
tak, przypuszczam, ze cale zycie powiewaz jego mama sie na tym znala dobrze i podejrzewam, ze od malego mu o tym opowiadala. pomogla mu otworzyc trzecie oko...on skonczyl kurs reiki i jest bardzo dobrym czlowiekiem a co do reiki to najpierw nastepuje oczyszczenie dlatego mozna sie czuc zle, chodzic czesto do ubikacji itd. nawet moga nawrocic sie choroby ktore przeszlismy. trwa to tylko kilka dni po zabiegu i jest normalne bo zeby bylo dobrze najpierw trzeba sie pozbyc z organizmy wszystkiego co zle. Ja chcialam zapytac o psychike czy z nia jest tak samo jesli ktos wie

Gość Kroksosss
No moja ciotka jest Mistrzem Reiki ktoregos tam stopnia i nigdy nic podobnego nie czulam.Zapytak przyjaciela skoro mu ufasz

Gość Samouk 26
a jak wyglada poddanie sie reiki ? to jakas hipnoza ???

Gość ester2121
no to widocznie na ciebie nie podzialalo bo trudno mi uwierzyc w to, ze twoj organizm nie potrzebowal oczyszczenia. Wiem, ze moj potrzebowal poniewaz zasmiecalam go jedzieniem i piciem nie przeznaczonym dla mnie. Moja kolezanka miala dokladnie to samo po reiki z tym samym chlopakiem przez pierwsze dni zle sie czula a pozniej przestala palic i czula sie swietnie. rowniez w internecie pisze ze przez pierwsze dni 2-3 powinno czuc sie zle. to normalne. mysle ze z psychika powinno byc to samo poniewaz jesli mamy problemy z ktoras z czakr to dziala to rowniez na psychike. jednak szukam potwierdzenia u kogos kto sie zna, nie u kogos kto ma ciotke gdzies tam lub slyszal cos tam. dziekuje z gory

Gość Kroksosss
Pytalas czy ktos poddal sie reiki, wiec opowiadam, ze mam ciotke, ktora jest mistrzem. Poddalam sie jej zabiegowi i czulam sie lepiej nie gorzej - pozytywne mysli, wiecej energii. A Ty jestes jakas chamska. Po co pytasz, jesli nie chcesz odpowiedzi? Wiesz, zaluje, ze chcialam Ci pomoc. Chcialam nawet napisac do niej zeby Ci odpowiedziala na Twoje pytanie, ale ok, nie napisze, radz sobie sama, nadete glupie krowsko.

Gość ester2121
up

Gość Samouk26
jak wyglada poddanie sie reiki ?

Gość ester2121
wpisz w google a znajdziesz mase artykulow o tym

Gość szef wszystkich szefow
to jest jebana reklama reiki to sranie w banie