Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kobieta mych marzen

Marzy mi sie kobieta

Polecane posty

kobieta z pasją, oddająca się astronomii, fotografii, malarstwu, muzyce, grze na skrzypcach, jeździe na rolkach i rowerze... Mogłaby nawet zatracać się w szydełkowaniu :P Taka artystyczna dusza. Nie uprawiająca wspinaczki po szczeblach kariery i nie uganiająca się za kasą, niczym osioł z kijem i marchewką na grzbiecie :P Ponad wszystko ceniąca życie osobiste, a nie zawodowe, satysfakcjonujące dopiero po 12-to godzinnej zmianie. Marzę o takiej, która wie, że szczęścia nie szuka się na sklepowych półkach. Wiem, że gdzieś tam jesteś i też szukasz...

Gość moze i jestem i moze
tez szukam i spelniam wszystko to o czym marzysz :classic_cool: ale, :) nigdy mnie nie odnjadziesz

Gość .............tra la...........
.... nie szukam. Bo nic nie zgubiałam. Ale jabyś stanął obok mnie kiedyś to napewno obdarzę cię usmiechem.

Gość Poziomkowa Truskawka
No coz, niedawno rzucilam prace zajmujaca mi wieksza czesc dnia (12-16h) na rzecz duzo gorzej platnej, zeby miec czas na hobby ;-) czyli dokladnie - oddawac sie malarstwu, tworzeniu bizuterii i szyciu. Wiec mowisz, zem Twoim marzeniem? Dobrze. Moze mi troche samoocena wzrosnie ;-)

Gość po słonecznej stronie
na kafe szukasz? słusznie. Tubylczynie oddają się czynnie sztuce walki z: mężem/teściową/niesfornym dzieckiem. Są też biegłe w doradztwie jeśli: boli cię ząb/masz zaparcia/kłykciny kończyste/nie wiesz jak wyłączyć tabulator. Mają 100tys rzeczy do zrobienia, ale tego wieczoru wyjatkowego, kiedy się tu anonsujesz, przypadkiem są na Kafe. Good Luck

Gość powodzenia w poszukiwaniu
:) 🖐️

Gość LIRKAsaaa
hahahhahaa-po słonecznej stronie-wypowiedz rewelacyjna:) mam dziś podły nastrój ,ale poprawiłaś(es0 mi go skutecznie:D dziękuje:)

zatracać się w szydełkowaniu? to ja!!! no i fotografia z twojej listy! piękne te twoje myśli... chyba zbyt piękne, aby były prawdziwe, ale dla mnie faktycznie życie uczuciowe jest priorytetem. Mianuję sobie Ciebie moim Księciem na białym koniu, ok?

Gość Poziomkowa Truskawka
Czy zycie osobiste to koniecznie zycie uczuciowe? ;-)

a dziękuję. Też mam dziś depresję. Zważyłam się rano i odkryłam ( choć nie powiem, że byłam zaskoczona), że dupa urosła mi o 4kg. Mąż miał mi zrobić masaż, ale zasnął przy usypianiu synka. Wypiłabym wino do końca, ale nie chcę mieć kaca, bo mały da mi jutro popalić. Nie pamiętam, co to intelektalna wymiana poglądów. Po głowie tłuką mi się kretyńskie melodie z zabawek i....długo długo nic.... i....już nie wiem, co się ze mną dzieje. A TY RYCERZYKU, NIE DENERWUJ MNIE!

mi już nie ma na co szkodzić:( patrzę w lustro i widzę BABOLA:( I żebyś sobie nie myślał, że zaśmiecam Ci topik. Ja byłam kiedyś eteryczną, inteligentną, oddaną swej pasji dziewczyną. A teraz? Nie karm się złudzeniami:)

Gość LIRKAsaaa
hahah po slonecznej stronie:) moja depresja ma inne przyczyny,ale musze Cie pocieszyc ze moje dupsko tez tej zimy uroslo o jakies 2 rozmiary co przy moim mikrym wzroscie daje efekty paskudne;/ ale mam to gdzies:dw kurtce do kolan i tak nikt tego nie widzi:d pomartwię sie wiosną:D Tobie tez tak radze :D pozdrawiam serdecznie

Słoneczna, jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz. Nie sądzisz chyba, że ja będę żył według Twego schematu. To Ty wydeptałaś tę ścieżkę... ja kroczę swoją.