Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijemtego

Dziś byłam świadkiem takiej sytuacji... /piszcie o ciekawych sytuacjach

Polecane posty

Gość kijemtego

piszcie o ciekawych sytuacjach, które was spotkały i zaskoczyły w d danym dniu ja mam taką: -w autobusie, dziecko rozwrzeszczane na całego kopało kobietę siedzącą naprzeciwko, a jego matka zero reakcji, tylko mówiła "kochanie tak nie wolno". A dziecko swoje. Ludzie zaczęli się wkurzać i jeden dziadek powiedział do matki, żeby skarciła malucha , a ona na to, że " wychowuję dziecko bezstresowo", w pewnej chwili jeden facet, wychodząc z autobusu, podszedł do kobiety, wyciągnął gumę do żucia z buzi, przykleił jej na beret i powiedział " ja też byłem bezstresowo wychowywany" i wyszedł. 🖐️ wszystkim, łącznie ze mną opadły szczęki i oczy wyszły z orbit, naprawdę...

Gość ANETTE111
dobre;-)

Gość taaaaaak, 5 tys razy
czytalam te historie, to urban legend

Gość o ja yebie
tiaa a ta historia stara jak swiat cieciu :O

Gość kijemtego
niee, naprawdę tak było, nie chcecie wierzyć, nie wierzcie, nie wiedziałam, ze to znana historia łosie 🖐️

Gość kijemtego
syt nr 2 - Przed sklepem. Kobieta idzie z psem, zatrzymuje się, bo pies chce się załatwić, przez ulicę przechodzi dziadek i krzyczy "a teraz brać łopatke i mietłe i sprzątać te gówno" i wszyscy przechodnie zaczęli ryć ze śmiechu, a mi się wstyd zrobiło za dziadka i tę kobietę :D

Gość mikimikimałs
haha uśmiałam się :D mi się przytrafiło ostatnio coś takiego, siedziałam na czacie i pewien gosć obiecał mi, że da 1500 zł od ręki, za to,że dam mu siebie oglądać przez kamekrę, odpowiedziałam, żeby przeznaczał pieniądze na bardziej szczytne cele i zakończyłam rozmowę, masakra ;/