Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i szukam

co to za film????????pomocy

Polecane posty

Gość szukam i szukam

Od lat siedzi mi w glowie film ktorego szukalam nie raz ale z marnym skutkiem.Nie wpadlam jednak na pomysl aby spytac tutaj.No wiec pytam. Widzialam ten film jakies 10lat temu u mojej babci,lecial na tvp i byl o drugiej wojnie swiatowej.Nie pamietam za duzo ale jedna scena utkwila mi w glowie i bardzo chcialabym obejrzec to jeszcze raz. Scena wygladala mniej wiecej tak ze kobieta z dzieckiem(chyba zydowka)zostawila niemowlaka z facetem a sama poszla szukac jakiegos autobusu czy cos zeby uciec.Niestety trafila na niemcow ktorzy wiezli tym autobusem mnostwo ludzi i ja tez zabrali.Zatrzymali sie kolo rzeki czy jeziora gdzie ukryl sie tamten gosciu z tym dzieckiem w jakiejs chyba starej lajbie i ten facect chcial wyjsc z ukrycia ale ona wiedzac ze i tak umrze zaczela spiewac jakas piosenke.Wszyscy ja spiewali a niemcy ich zabijali takimi duzymi mlotami. To dziecko zaczelo plakac,i zolnierze ruszyli w jego strone ale na szczescie byl tam jakis kot i mysleli ze to on. Napisalam bez ladu i skladu ale staralam sie lopatologicznie bo w sumie malo pamietam.Moze ktos z was jarzy taki film???fajnie by bylo Dziekuje z gory za odp.