Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotsummer!

Czy jest to możliwe, żebym była w ciąży?

Polecane posty

Gość hotsummer!

Będąc dziewicą kochałam się ze swoim chłopakiem, jednak bez zabezpieczenia. Nie skończył we mnie, ale martwię się, że mogłam mieć dni płodne. Wiem, że mnie zlinczujecie, że trzeba było się zabezpieczyć, ale uwierzcie, że z prezerwatywą było gorzej pod względem bólu. Nie brałam tabletek antykoncepcyjnych, ponieważ nie przewidywałam, że będziemy to robić. Jeśli macie pisać odpowiedzi typu, że "na następny raz będziesz mieć nauczkę", to dziękuję bardzo. Proszę o odpowiedź doświadczone osoby, najlepiej kobiety. Przynajmniej one wiedzą jak to jest.

Gość owulacja jest na bank
tak widzę przez ekran to 5 tydzień ciąży gratulacje:D powiadom rodziców:P

Gość ala9148
A co to za różnica czy byłaś dziewicą czy nie? Jak zwykle głupie pytanie... No możesz być w ciąży!!!!!!!!! Stosunek przerywany nie jest żadnym zabezpieczeniem.!!!!!

Gość skoro ty jako najbardziej
zainteresowana nic nie wiesz, a nie podałaś żadnych szcególów co do dnia cyklu, to my tym bardziej jasnowidzami nie jesteśmy. Trzeba było mysleć przed a nie po...

Gość Malwiinka
Nie tak łatwo zajść w ciążę. Niektórzy starają się po kilka lat. Średnio to po pol roku od rozpoczęcia współżycia bez zabezpieczeń w dni płodne dochodzi do zapłodnienia wiec glowa do góry

Gość hotsummer!
Malwiinka, Levviatan, dzięki za mądre odpowiedzi.:)