Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmdddddttttt

Mężczyzna, który nie mówi komplementów. Dla wszystkich Pań w takich związkach.

Polecane posty

Gość mmmmmdddddttttt

Witajcie. Jestem z cudownym mężczyzną. Jest dojrzały, opiekuńczy, cierpliwy i czuły. Lubi przytualnie, głaskanie, całowanie, etc. Staż związku - 8 miesięcy. To ja pierwsza powiedziałąm "kocham Cię", wówczas usłyszałam, że On też mnie kocha. Związek byłby praktycznie idealny, bowiem cudownie nam ze sobą, jednak ja mam takie malutkie...ale. A mianowicie - mój mężczyzna nie ma za grosz romantyzmu i nie potrafi mówić komplementów. Wiem wiem, zaraz zaatakują mnie niektorzy, że przecież czyny są ważniejsze, a czynami okazuje mi to uczucie, jednak jako kobieta chciałąbym usłyszeć czasem coś miłęgo. W tym czasie komplementów było tak mało, że dokłądnie pamiętam wszystkie. A i to nie były górnych lotów "śliczna moja" - traktuje to jako komplement, "ładnie wyglądasz", tudzież chwalenie mojego stroju. Rzmawiałąm z Nim o tym, mówi, że ma w tym aspekcie niemałe trudności. I po nim czasem widać, że chciAłby powiedzieć coś miłęgo no ale.. Mu nie idzie... Dwa razy powiedział sam z siebie "Kocham Cię", a nie tylko "ja Ciebie też". Wiem, że głupie statystyki, ale gdy takich elementów jest mało pamięta się każdesłowo. Jak nauczyć Go tego?

Gość mmmmmdddddttttt
Nikt nie ma takich "problemów"?

Gość widocznie ma wszystko czego
potrzebuje i nie musi się o nic starać :)

Gość mmmmmdddddttttt
Dokładnie tak, ale jak to zmienić? Tzn, że mam być zołzą? Nie czekam na Niego godzinami, mam swoje hobby, pasje, ale gdy jesteśmy razem troszczę się o Niego.

Gość Studenteczkaa
Będzie bardzo trudno zmienić jego przyzwyczajenia w tej kwestii. Przestań mówić, że go kochasz,zrób sięchłodniejsza,a może poczuje,że coś jest nie tak. U mnie działa :)

Gość mmmdddttt
Up.

Z zasady mężczyźni są lepsi w robieniu, niż w mówieniu. ;) Wytłumacz mu, że jesteś kobietą - pokręconą alternatywą człowieka - i potrzebujesz zapewniania o uczuciach. Powiedz, że nieważne jak żałośnie by to nie wyszło - będziesz skakała z radości. Po wielokrotnym wpajaniu mu tego nad ranem, wieczorem, w południe, przed południem, po południu, w nocy itd. w końcu nauczy się tego dla świętego spokoju, a Ty będziesz usatysfakcjonowana. :classic_cool: