Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzuchokulka

napastowanie przez rówieśników w przedszkolu

Polecane posty

mój syn jest napastowany przez chłopców ze swojej grupy. W domu nie chce za bardzo o tym mówić, rano wymyśla choroby, żeby nie pojść do przedszkola. Dziś mąż go zaprowadzal i słyszal, jak któryś z chłopców mówił-zaraz będziemy cie ganiać. Co robić? jak mu wytłumaczyć, jak ma sie bronić albo nie przejmować takimi tekstami?

Gość pshestan sheh opyerjehlach
NIECH TWOJ maz nakopie tym gowniarzom do dupy. inaczej sie nie da......

a czemu nie pogadacie z wychowawca dzieci ? trudno podejsc do nauczycielki i powiedziec o problemie?

Gość nie podam bo nie chce
To idz jeszcze raz i powidz stanowczo ze jesli sytuacja sie nie zmieni to zglosisz sprawe do kuratorium,mozesz sie dowiedziec o nazwisko jakiejs wplywowej osoby na stanowisku i powiedz ze zglosisz sprawe bezposrednio do niej.Powinno podzialac.

Gość teneryffaa
A co w tym takiego ze się ganiają ? Jakby powiedzieli zaraz ci przyłożymy lub coś w tym stylu , to co innego. Może twój syn nie potrafi się w grupie odnaleźć ? Nie wydaje mi się żeby tak małe dzieci się specjalnie znęcały nad innym dzieckiem .

Gość jejuuuuuu
a ja bym jeszcze raz porozmawiala z przedszkolanka. no co tu sie dzieje,rodzic wie,keidy cos sie zlego dzieje dziecku. podpytaj syna. nie moze uciekac pzrez tymi dzieciakami, niech sie postawi,ja swoje dziecko ucze-jak cie uderzy-oddaj.

pogadam dziś z tą wychowawczynia, pewnie, że rodzic wyczuwa, ze cos jest nie tak agata bb - brzuchokulka to nick jeszcze z ciąży:P