Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama od wózka

jaki wózek na zimę????quinny? x-lander....???cconeco??

Polecane posty

Gość mama od wózka

co sądzicie o spacerowkach na zimę typu x-lander? coneco? abc design??? wkleje linki, powiedzcie co o nich sądzicie.... ktory mam wybrac....zeby dobrze sie jezdzilo po sniegu, po wertepach, po lesie itd:) 1)http://allegro.pl/hit-wozek-spacerowy-spacerowka-abc-design-30-i1370312584.html 2)http://allegro.pl/wozek-spacerowy-abc-design-i1355835446.html 3) ten mi sie spodobal:http://allegro.pl/quinny-buzz-3-tani-wozek-i1365380375.html wogole to szukam jakiegos co ma 4 kołka a nie ale jakos sie nie znam i nie moge znalesc... polećcie cos..dajcie linka.

Gość misia1111111111111111111111
ten ostatni fajny ale nie podobają mi się koła z przodu

Gość jhfszf
Ten drugi odpada ze względu na małe kółka, nie przejedziesz nimi w zaspie. Quinny dość fajny, ale słyszałam, że siedzisko jest dość małe i nie rozkłada się na płasko, ale koła duże, w sam raz na śniegi.

Gość mama od wózka
moze ktos jeszcze cos dopowie?:)

Ja miałam dla małej X-landera. Byłam z niego naprawdę zadowolona. Przede wszystkim duże pompowane koła to jest to co jest niezbędne zimą (rodziłam w styczniu). Więc mogę polecać z czystym sumieniem.

Gość mama od wózka
a jaki model x-landera ma 4 koła?:) i jest spacerowką

Gość betrix24
Proszę niech mi ktoś wytłumaczy jak wpiął gondolę z x-landera na stelaż do quinny speedy bo padnę zaraz a nijak mi to nie pasuje :(

Gość na zime to duzy 4 kolowy
tradycyjny wozek z dobra amortywacja i zawieszeniem, pompowanymi kolami z duza zabudowana ciepla gondola z podnoszonym oparciem i pokrowcem z nylonu. czyli tradycyjny skandynawski wozek. w taki dzieco bedzie cieple i bezpieczne w najgorszych warunkach. wyglad wozka to sprawa drugorzedna.

Gość na zime to duzy 4 kolowy
amortyzacja

Ja polecam Espiro Enzo Evo, najpierw się zastanawiałam nad X-landerem ale jak w sklepie go pooglądałam to zmienilam zdanie, miałam rażenie jakby miał się rozlecieć, za sztywny. Natomiast Espiro super, duże 4 koła, przednie obracane z możliwością blokady, duża gondola, sportowy wyglad spacerowki, wygodny fotelik do 13 kg. Jeden minus trochę cięższy od innych ale jak ktoś nie musi wnosić to nie robi to różnicy, ja mieszkam na 2 piętrze a i tak go kupiłam.