Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in needd

ile kosztuje detektyw?

Polecane posty

Gość in needd

maz mnie chyba zdradza,potrzebuje detektywa. ile sie placi za usluge? czy od godziny czy jak?

Gość in needd
jest jakis taki hmmmm ....niedostepny. na poczatku myslalm, ze problemy w pracy , ale chyba juz wszystko w pozradku ,ale nie chce ze mna gadac, jest jakis paptyczny albo wkurza sie o byl co. wcozraj np. pytam sie go co chce jesc na kolacje , a on,ze nic nie musze robic, bo on nie bedzie glodny. no to ok. zrobilam sobie nalesniki z serem ,a on jak wieczorem wrocil do domu to do mnie @ No i zemu zrobilas nalesniki z serem ? przeciez wiesz ze ich nie lubie. aj ,ze przeciez mowiles ,ze nie bedziesz glodny a on,ze skad on mogl o 15.00 wiedziec, czy o 19.00 bedzie glodny czy nie i ,ze moglam ''pomyslec'' i chociaz jakeis kaanakpki mu zrobic :O

Gość o pierdakszyn
Sama powęsz. Nie dość, że spora frajda, to jeszcze zachowasz forsę.

Gość robik33
Rzetelnie podchodzą do swojej pracy panowie z biura detektywistycznego ze strony www.spy24.pl . Starają się poprowadzić sprawę do końca. Nie rezygnują w połowie drogi z tekstem, że – to se ne da :P Także za wytrwałość bym ich bardzo polecał.

Gość gość
Odświeżasz kotleta sprzed 4 lat. Reklamujesz się i liczysz że jakiś frajer się nabierze ? Wielki mi detektyw z koziej....