Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezdomny

OstraSiostro, dyrektore, drechu chodź no tu na pogawędkę

Polecane posty

Gość wrednasuuka
a to prawda ze dyrektore to les?:D jak tak,to ja sie za nia brac,mrrrrr

dyrektore to jest kurwa jakiś obojniak bo niby baba a pisze z końcówkami męskimi. Ogólnie to pasztet więc nie masz za co się brać, no chyba że chcesz wścieklizny dostać albo jakiejś mutacji genów

mnie też wkurza ta mimoza wszechwiedząca, jak czasami czytam jego wypowiedzi to mi się nie dobrze robi. Aż dziwne że tu jeszcze nie przylazł bo on tu 24h na dobe przebywa

Gość były sobie świnki trzy.
PIERDOLITA,DYREKTORE TO WSPANIALY POETA:P JAKIEZ ON CUDOWNE OPOWIADANIA PISZE❤️ZAZDROSNI JESTESCIE BARANY:P

Gość a ostra too
....................................................................:D

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Zaleźli Wam za skórę, bo są ogólnie lubiani na forum, a na Was nikt nie zwraca uwagi, zawistne cioty.

i tak zamiast przyjść w czerni to przyleźli ubrani na pomarańczowo, ale witam was cioty. Nie musicie się ukrywać pod innym kolorem

A Ty co, masz nowego nicka, bo boisz się pisać pod swoim, którym liżesz d*** wazelino od siedmiu boleści.

miałem jeszcze jeden nick to prawda ale wcale nikomu nie lizałem dupy, jak niewiesz to nie pierdol mimozo

a w ramach ścisłości, zrobiłem formata i nie pamietam hasła bo zaraz będzie wielkie halo. A ogólnie się pieprz

Mam to gdzieś, ile masz nicków, tylko że ten został założony specjalnie po to, żeby komuś pojechac. To jest żałosne zachowanie, chcesz zwrócić na siebie uwagę, zrób coś w życiu, a nie na kafe. Nikt się Tobą nie interesował i masz niskie poczucie własnej wartości, stąd próba zwrócenia na siebie uwagi kosztem fajnych ludzi, to przykre...

Gość kizimiziii
bezdomny nie martw sie,jestem z Toba:D

Widać, Bezdomny, że jesteś babą, babą, która próbuje usilnie udawać faceta. W Twojej teorii, kobietę bardziej zabolałaby krytyka faceta. Dlatego to robisz. Mężczyźni nie są takimi idiotami, nie są tak zawistni i zdolni do zakładania podobnych tematów. Żałosne, po prostu żałosne.

Gość kizimiziii
bezdomny bezdomnyyy jestes babą??? mow no mi tu prawde szybko

Jeśli nie jest babą, to pedaukiem. Pedaukiem, który nie może pogodzić się ze swoją orientacją. Zakładasz kolejne topiki, żeby jednak zwrócili na Ciebie swoją uwagę. I wiesz co, Tobie mogłabym jechać w nieskończoność pod własnym nickiem, ale stoję tutaj w obronie osób, które lubię, a nie będę sobie przypisywać tych dobrych stron, w myśl Twojej zasady - jak słodzić komuś to pod swoim, jak obrażać to tylko pod alternatywnym. Lizodupie pierdolony, za przeproszeniem niewinnych, którzy to przypadkiem przeczytają, ale brak mi słów na takie "coś".

rozkracz nogi tak jak przed każdym to cie wyrucham, zobaczysz jaki ze mnie ogier i to rasowy

Powiedzcie mi szczerze, który normalny facet zwyzywa fajną dziewczynę za nic? Tylko baba. Ewentualnie gejuś, który kobiet nie cierpi :P

Buahahahahah krzycz, krzycz póki możesz pierolnięta ciężarówo :D I żeby nie było masz odemnie ignora od tej pory won

za nic??? ja mam powód i to nie jest wcale za nic. Ostra- idąc twoim tropem ładnie określasz kobiety ciężarne- pierdolnięta ciężarówo- zajebiście. Oto ostra kobieta piękna acz zadufana w sobie, obrażająca innych ludzi. Myślisz, że tylko ty możesz tak jechać po innych??? każdy kiedyś zapłaci za swoje słowa, ty płacisz teraz. Jeden odważny się znalazł i zatruje tobie życie