Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina28031989.

mój chłopak nie chce się kochać

Polecane posty

Gość karolina28031989.

od tygodnia. Ma teraz na ranną zmianę, wstaje o 4.30, mówi, że jest zmęczony, nie ma ochoty. Jasne, ja rozumiem, nie narzucałam się. Ale wczoraj w luźnej rozmowie wyszło, że codziennie sam się zadowala przy filmach. Poczułam się głupio. Wcześniej nie zwracałam uwagi ale wczoraj zauważyłam, że on nawet na mnie nie patrzy kiedy się przy nim przebieram, chodzę nago z pokoju do łazienki. W łóżku tylko mnie przytula..to niby tylko 7 czy 10 dni, sądziłam, że jest zmęczony ale czy wtedy sam by to robił? może nie ma po prostu na mnie ochoty? tylko na mnie? co myślicie?

Gość Wkurzony strasznie
zagroź mu że go zdradzisz, uzna cie za zdzi.re i zgwałci cie. to też jakiś sposób na to, aby ci w końcu wsadził

Gość zgadzalam sie z autorka
szybko sprawnie bez zbednych formalnosci

Gość karolina28031989.
od tygodnia codziennie "zapomina" kupić gumy..skoro robi to sam to znaczy, że ma ochotę, mógłby mi powiedzieć, że ma ochotę na szybki numerek, a poza tym, jak już napisałam, w ogóle na mnie nie patrzy..który facet nie popatrzy, kiedy przechodzi koło niego naga kobieta?

Gość karolina28031989.
fakt, mam za duży tyłek , małe cycki i pryszcze, ale do cholery cipkę przecież mam i myję się codziennie !

Gość karolina28031989.
jak sikam albo sram to nie zamykam drzwi od łazienki aby on mnie mogł widzieć, a jego nawet to nie rusza:(

Gość karolina28031989.
z tym tyłkiem to podszyw.. ubrałam wczoraj seksowną piżamę, zaczęłam go całować a on tylko pocałował mnie w czoło, powiedział, że jest zmęczony i poszedł spać..była 21..