Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abccccccccccccccccccccc

co byście zrobiły jakby

Polecane posty

ale tak sobie myślę ,że szkoda życia dla niego.. owszem sa z nim piekne chwile czasem , potrafi byc super jeśli chce .. gorzej jak zacznie sie wyzywać

moglabym mieć innego faceta lub ,ale chce odpocząć chyba teraz .. ile to nie wiem z jakieś 2 , 3 miesiące napewno

Gość Mała misia:)
ale nie mzoesz myslec ze bedziesz z nim dlatego ze kiedys byly wspaniale chwile lecz tylko wtedy gdy mial dobry humor czy to jest normane sama powiedz

Napewno potrzebujesz troche czasu aby odpoczac zapomniec i wogole. ale uwierz mi ze warto ze pozniej bedziesz szczesliwa

nie jest normalne.. i wiem ,że jakbym byla z nim dłużej to on by mnie zniszczył .. już podkopal moje poczucie wlasnej wartości..

Regres, fakt, ale zauważ, że do autorki to w ogle nie dociera... ona sie zastanawia jak koleś tak po niej pojechał, dla mnie to smieszne.." no cóż leydysssssss sa kobiety które uwielbiają TOKSYKOLOGIE ale nic ... czizas ma 100% racje TO PROWO ,bo nie ma tak beznadziejnych kobiet:D Nawet tych wypocin na tym topiku mi sie nie chce czytac 🖐️

Gość treserka men
jak się nie da wytresować to do odstrzału niech się inni męczą z kundlem, np, lubię psy obronne, chociaż kundle są wszechstronne, ale takiego nie da sie wytresować i najczęściej kończy się na kilku zmarnowanych wieczorach

może bede zobaczymy.. z moim byłym np byłam 3 lata i byłam o wiele szcześliwsza mimo ,że też nam się do konca nie układało ,ale nie był dla mnie taki , nie odzywał się tak chamsko

sa "faceci i faceci" nie mozna wszytskich mierzyc jedna miara