Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarszczone maselko

Mam 25 lat - zaczynam się sypać ! zmarszczki itp :(((

Polecane posty

Geranium_25 - mnie też biorą z młodszą niz jestem ,ale cóż wiecznie młoda nie będziesz Ty też ;)

Gość Geranium_25
wiecznie mloda nie bede ale chyba miło gdy w wieku np 30 lat mi beda dawac 20, a kolezance takze z 30 na konciebeda dawac 40 ;p To jest wlasnie ta róznica... Dobre geny to podstawa, wiekszosc jednak nie miala tyle szczescia.

Gość Bylamj tarasu
Ja tez mam 25,i od pol roku ,szaleje z kremami,maseczkami.Na czole dwie ciagle linie,dookola oczu porazka calkiem,wookolo ust tez troche.

Gość aha i achhhh
ja nie mogę...:O ja sie zaczęłam sypać w wieku45 dopiero, wyrazy współczucia :D

Gość bondolina
tak to jest : picie alkoholu ! Piwa, kawy, jedzenie gowna z biedronki ,pokarmu z puszek, papierosy, praca przy kompie, brak ruchu i teraz placz. Zadne kosmetyki nie pomagaja!! Nie daj sie naciagac. Krem nie przejdzie przez skore ,imaczej bylby na recepte. Poczytaj o kwasie hialuronowym, kwasach glikolowym,peelingu TCA, liposukcji obwislych policzkow -smartlipo. Powodzenia

Gość gość
kochana ja mam 29 i robie co moge...tzn tak: sport, zdrowa dieta, jesli kosmetyki to dobre nie jakies nic nie robiace syfy : serum z witamina c, krem z retinolem pod oczy, na noc olejek na twarz na dzien krem przeciwzmarszczkowy, absolutnie zawsze krem z SPF ,no i zdrwe jedzeie, powtorze raz jeszcze zdrowe jedzenie. W tym celu jestem na diecie bezglutenowej , ktora ewidetnie rewelacyjnie sluzy moim wlosom, skorze i ten blysk w oku :) stosuje te zabiegi od 2 lat i osoby ktore mnie dlug nie widzialy mowia ze wygladam lepiej niz kiedykolwiek!

Gość gość
Drogie Panie,co Wy pierdzielicie. Autorka pisząc "zaczynam się sypać"miała na myśli sex,że dopiero teraz zaczyna się sexić:D

Gość gość
Mnie tez cyce opadly, zgroza.

Gość gość
Zgroza dopiero będzie jak Ci wary ciiii.y opadną:D

Gość uwielbiam dodę
na worki pod oczami jest rada wysypiaj się i stosuj odpowiedni krem pod oczy. Fajny jest bee pure. A jak to nie pomoże to udaj się do dermatologa bo może to jakaś głębsza sprawa.