Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic mi się nieeeee chce

mam dobrą pracę, ale nie chce mi się robić

Polecane posty

jak w temacie... praca dobrze platna, rodzaj pracy: projekty na kompie (szczegolow nie bede zdradzac), moge siedziec w domu i robic w dowolnych godzinach, a jednak mi sie tak nie chce... po prostu nie lubie slenczec nad jakimis chujstwami, ktore mi do zycia w ogole nie bylyby potrzebne gdyby nie ta praca.. ech, niby to szczescie ze udalo mi sie zdobyc taka prace, bo dobrze platna, wlasne godziny i w ogole wszystko ekstra, tylko MI SIE PO PROSTU TAAAAAAK NIE CHCE!! 😭 😭 nic mi sie nie chce 😭 poza tym jestem u schylku studiow i musze robic prace magisterska, musze ja dokanczac, konsultowac, zrobic jej najwazniejsza czesc, a po prostu TAAK MI SIE NIE CHCE! 😭 jak ja mam sie zmusic do czegokolwiek? jak w koncu nie zaczne dzialac, to zostane i bez studiow i bez pracy 😭 dlaczego sama musze sobie rozpierdalac zycie 😭 dlaczego jest ze mnie taki len, nic mi sie nie chce i nie moge sie wziasc do zadnej roboty, bo mnie az skreca... nie chce robic tych wszystkich rzeczy 😭 chce zajmowac sie swoimi sprawami, tym co lubie.. ale na tym niestety nigdy nie zarobie 😭 pomozcie 😭

Gość pomysl gdybys teraz musiala
brac manatki i isc do biura i tam ślęczeć. ja tam ci zazdroszcze ja wstaje o 5 zeby o 6 byc w pracy z ktorej gowno mam tak naprawde :o

Gość noooooo
kurcze, mam tak samo, nie cierpie mojej pracy, zwlaszcza wymuszania usmiechow do klientow, ale potem sobie patrze na odcinek z wyplatki i juz mi lepiej. malo kto tak naprawde lubi swa prace.

chyba przyczynom mego lenistwa jest brak seksu - nikt mnie nie rżnął od 2 lat :(

o seksie to podszyw :o tylko ze bede mogla siedziec tak w domu dopoki nie skoncze studiow, potem juz normalnie mam siedziec w firmie i pracowac po te 8-9h dziennie... masakra, niecierpie tego slenczenia przez tyle czasu dziennie w jednym miejscu przed kompem, mozna sie zajebac przez taka robote... ale kasa jest, to prawda. tylko zeby jakos sie zmusic do dzialania, jakos zrobic ta magisterke i robic te projekty teraz... echh, jak ja mam sie zmotywowac, bo kasa szczerze mowiac przestala byc dla mnie juz az taka motywacja 😭