Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamcia2333223

Mamy pomożcie !!

Polecane posty

Gość Kamcia2333223

Czym moge zagęścić na noc mleko żeby maluch się najadł ? Kaszką zwykłą mleczną ? mały ma 6 miesięcy i myśle że się już nie najada na noc bo się budzi nawet 4 razy...

Gość głupota jakich mało
Możesz dawać nawet kaszki na noc. Są bardziej sycące.

Gość Kamcia2333223
wiem wiem, tylko on mi zasypia przy cycku ... wiec może zaśnie przy butelce, sama kaszka odpafa , a w jakich proporcjach zagęścić mam mleko ?

Tak albo kleikiem ryzowym.Ją. dawałam małemu gotowe kaszki.a może budzi się bo pić się dziecku chce a nie jeść

Gość mama 4 dzieci
a co znajduje się w jadłospisie Twojego dziecka przez cały dzień?

Kamcia2333223, w tej sprawie powinnaś skonsultować się z lekarzem. Jeśli karmisz piersią, to kaszkę możesz podać przed zaśnięciem na kolację.

ja dawałam małemu kaszkę z bobovity na noc, też budził sie kilka razy łączyłam ją z mlekiem modyfikowanym, bo cyca już nie ssał przepis stosowania jest na opakowaniu z kaszki teraz synio budzi się tylko ok 5 lub 6 rano na samo mleko

mój jadł tez czesto,unormowalo mu sie to bez zageszczania. jak karmisz malucha,gdzie ? i czy zasypia samo czy ty go usypiasz-bo to ma duzo z tym wspolnego,my jak nauczylismy malucha samodzielnego zasypiania zaczal przesypiac prawie cala noc