Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerreeKeinee

Mężczyzna ktory boi sie samotnosci

Polecane posty

Gość jerreeKeinee

i który się szybko zakochuje.Czy to jest normalne? .Znam takiego :/ jestem jego przyjaciółką /z w sensie zwykłą znajomą/ ledwo zerwał z dziewczyną i juz prawi mi komplementy i sądzę , że zbyt często ze mną rozmawia :( trudno go przejrzeć .Boje się ze za bardzo go polubię a potem będę cierpieć . Mam sie z nim dzisiaj spotkać nie wiem co to będzie :/

"Boje się ze za bardzo go polubię a potem będę cierpieć " - jak do każdego mężczyzny, który stanie Ci na drodze będziesz podchodziła z takim nastawieniem, to wróżę Ci staropanieństwo.

Gość tania jania
sądzę, że jest niepewny siebie, ma kompleksy, musi z kimś być bo to go dowartościowuje, kiepsko wróży

Gość jerreeKeinee
chodzi o to ,że on jest niestały w uczuciach wiem ,że miał 3 dziewczyny z którymi zerwał po miesiącu .Z aktualną byłą był 3 tygodnie od początku wiedziałam o ich związku i z nim o nim rozmawiałam a teraz ciągle mam z nim kontakt albo pisze albo dzwoni albo chce sie spotykać ja sama tego nie robię :/ On ma tez swoje dobre strony ale ja chyba zbyt poważna jestem ..

Najlepiej będzie jak zagrasz w otwarte karty. Powiedz mu, że przyjaźń z nim to jest max co możesz dać od siebie.

Gość jerreeKeinee
tania jania sądzę, że jest niepewny siebie, ma kompleksy, musi z kimś być bo to go dowartościowuje, kiepsko wróży Też tak myślę :/ ale on ma straszne powodzenie widziałam pare jego ,,koleżanek'' on wie bo ja mu to mówiłam ,że go lubię od kiedy go poznałam ale jako kumpla a on chce bym była jego przyjaciółką ja bym wolała zeby tak zostało .Ja interpretuje to slowo normalnie :/

Gość jerreeKeinee
jestem Bi -chyba tak zrobię :/ nie chce byc jego ,,pocieszycielką ''

Mam takiego kolegę - ledwo z jedną zerwie, już ma drugą. Czasem zrywa z jedną dla drugiej, czasem między jedną a drugą jest kilkutygodniowa przerwa. Jest niedorozwinięty emocjonalnie. Dziewczyny od niego uciekają. KAŻDĄ Z NICH KOCHA - tak twierdzi. Prawie każdy związek jego zaczyna się od łóżka - to wg mnie nie jest dobre za bardzo. Ale cóż - to on umrze jako stary kawaler, nie ja:)

Gość jerreeKeinee
Oblubienica- no ten moj kolega jest podobny :/ spieszy mu się jeżeli chodzi o związki szybko się angażuje a potem trach wszystko sie sypie :/ ja mu kiedys powiedziałam ,że ja sie długo ,,zakochuje'' on jest moim totalnym przeciwieństwem -czy ja moze go tymi słowami jeszcze bardziej zachęciłam ? :/

Ale wiesz, on odstrasza od siebie. Zna laskę 3 miesiące, już ślub, już dzieci planują:o Mówiłam mu kilka razy - słuchaj, nie bzykaj panienki tak od razu, poczekaj z seksem, niech coś się między wami narodzi (nie żebym była taka porządna, ale czasem warto poczekać). To nie, przychodzi do nas i się chwali, że już ją przeleciał. Za parę dni słyszymy - już nie są razem. Za szybko wszystko u niego się toczy. Nie ma tych motylków w brzuchu - nie ma etapów, które są tak na początku związku magiczne.

Gość jerreeKeinee
To tak jak ja mówiłam mu żeby z swoją dziewczyna nie zrywał ,żeby poczekał bo się na niego wkurzyła po tym co jej powiedział a on ,,Zrywam ,bo jeśli dałbym jej jeszcze czas to nie byłbym ja '' :O Facet w gorącej wodzie kompany :O

Mój tak samo - każda kłótnia=rozstanie. Jak dziecko - przecież każdy dorosły wie, że w związku nie zawsze jest różowo.