Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betty_b

zamienię się na termin operacji u DR.SZCZYTA

Polecane posty

Witam, mam termin zabiegu u dr.SZCZYTA na 19/05/2011 ( korekcja nosa)i chętnie zamieniłabym sie na póżniejszy( 11-18 czerwca/2011) bądz miesiąc wcześniej ( 11-18 kwietnia/2011) jeśli ktoś ma taki termin i jest chętny na zamianę to bardzo proszę o kontakt: vivatmodels@wp.pl

Gość abig
mam termin operacji u dr Szczyta 14 lipca 2011, chetnie zamienie sie na wrzesniowy lub jeszcze lepiej pazdziernikowy. gdyby ktos byl zainteresowany wymiana prosze o kontakt na adres: cammma@gmail.com

Gość Wiktoria_a
Mam operację u dr Szczyta pod koniec pazdziernika 2012, chetnie zamienię się na tremin: grudzien 2012, lub styczen 2013/ ewentualnie luty 2013. Jezeli ktos bylby zainteresowany prosze o kontakt na mail: so1@wp.pl

Gość vickyybarcelona
Mam termin operacji u Dr szczyta na pierwszy tydzien lutego 2013, chetnie zamienie się na pozniejszy (optymalnie: maj, czerwiec, lipiec, sierpien) Prosze o kontakt na mail: vickyybarcelona@gmai l.com

Gość ablogz
Witam, Mam termin operacji u dr. Szczyta na polowe lipca 2013. Chetnie zamienie sie na inny termin (wczesniejszy albo pozniejszy). Osoby zainteresowane prosze o kontakt na adres aggieblogz@gmail.com

Gość A JA NIE MAM TERMINU OPERACJI
u dr szczyta bo na urodę nie narzekam.