Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania54321

Jak dorobić siedząc w domu z dzieckiem, zaczyna nam brakowac na wszystko:(

Polecane posty

Gość Jacynkah
Portrety tez nie najlepiej ida. Ludzie wola nadruki na plotnie

Gość 441241
Ja autorke rozumiem, najolepiej wyjechac z tego chorego kraju jesli sie da. Sama konczylam historie, jestem po 30, nie pracowalam , wychowuje dzieci.

Gość ania54321
kurde nawet o wyjezdzie myslałam,zebysmy we trojke wyjechali , ale to co innego jak sie jedzie we dwoje do pracy to mozna sie dorobic, a jak pojechalibysmy i znow tylko maz by pracowal to co bysmy odlozyli:( moim znajomi tak zyja za granica co prawda, wyjechali tam im sie dziecko urodzilo i teraz tylko facet pracuje no ale oni tam juz po prostu sobie zycie ukladaja, dostaja kase na dziecko itp, zarobki inne, ale i koszt zycia inny, nie wiem czy udaje im sie odkładac cos, czy tylko na zycie idzie, z tym ze zyja sobie na poziomie

Gość basia2525
co ci tu poradzic.. moze faktycznie poprosic rodzine o pomoc? jak bylam mala tez bylo ciezko z kasa u mnie w domu. pamietam, jak dzieciaki biegaly po podworku z lodami, a ja z niczym, bo rodzice nigdy nie mieli pieniedzy, zeby kupic cokolwiek. pamietam, ze mama robila stroiki na swieta i na zaduszki, zeby polozyc na groby. zbierala swierk w lesie, szyszki jakies, kupowala sztuczne kwiaty i ladnie jej to wychodzilo, ludzie chetnie kupowali, tym bardziej, jesli byli zorientowani w naszej sytuacji. male miasteczko, internetu wtedy nie bylo, wiec poczta pantoflowa ludzie sie dowiadywali, ze moja mama robi te stroiki. latem zbieralismy grzyby cala rodzina, pozniej oddawalismy do skupu, to tez byla dodatkowa kasa. otarlismy sie nawet o opieke spoleczna :O no nie bylo ciekawie, te czasy na szczescie juz za nami...

Gość pomysłów jest mnóstwo
możesz dawać korki z wos-u(przygotowywać do matury i egz.wstępnych)-to jedna z opcji

Gość baska2525
o wlasnie, albo pisac prezentacje maturalne lub inne prace...

Gość AVON - SPEŁNIAJ SWOJE MARZENIA
Zarabiaj do 40% !! Zostań swoim własnym Szefem już dziś !! Dołącz do największej na świecie firmy kosmetycznej zajmującej się sprzedażą bezpośrednią i skorzystaj z możliwości zarabiania w taki sposób, jaki pasuje do Twojego stylu życia i rytmu dnia. „Po prostu trzeba zacząć. Spróbuj i przekonaj się!". PRACA W AVON TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ !! : -Sam/a planujesz swój czas pracy, -Sam/a wybierasz miejsce pracy, -Sama obierasz styl pracy, -Na wpłatę masz aż 2 tygodnie od przyjścia paczki, -Możliwość zwrotu produktu, -Powiększasz grono swoich znajomych, -Systematycznie powiększasz swój dochód, -Jesteś w pełni niezależny/a finansowo !! JUŻ DZIŚ DOŁĄCZ DO AVON !! KORZYŚCI DLA CIEBIE TO: -Wpisowe 0zł, -Od umowy możesz odstąpić w każdej chwili, -Profesjonalne szkolenia kosmetyczne, -Opusty na kosmetyki do 40%, -Składanie zamówienia przez internet w kilka minut, -Bezpłatna dostawa paczki kurierem do domu, -Prezenty i gratisy, -Korzystasz z ofert netto-kosmetyki tańsze do 80% !! -Oferty Demo-nowości z kolejnego katalogu w super cenach, -Dla ambitnych możliwość awansu - Stanowisko Lidera !! A co najważniejsze ... -JESTEŚ SWOIM WŁASNYM SZEFEM-MOŻLIWOŚCI ZAROBKOWE SĄ NICZYM NIEOGRANICZONE !! DODATKOWO: Startując w najnowszym Katalogu - specjalny program motywacyjny dla nowych Konsultantek - możliwość zdobycia torebki o wartości 999zł !!! Oraz program motywacyjny w którym można zdobyć gratisowe kosmetyki !!! Jeśli masz pytania, wątpliwości - napisz do mnie, a ja konkretnie jeszcze w ten sam dzień odpowiem na Twoje pytania : jjmolka@gmail.com

Gość Antonika85
Autorko, a gdzie pracuje Twój facet? Jesli Ty opiekujesz się dzieckiem, to on powinien w dużej mierze troszczyc się o utrzymanie rodziny. A politologia... sama studiowałam przez 3 lata socjologie. Na szczeście zmieniłam kierunek studiów i teraz jestem architektem. Mój facet sończył informatyke więc tez ma dobra prace. O dziecku jeszcze nie myślelismy.

Gość agab-oriflame
Potrzebujesz dorobić z 300 zł?Może więcej? Innowacyjny system pozyskiwania klientów i pracy przez internet w zaciszu własnego domu tylko u nas.Poznaj fakty i pobierz bezpłatne poradniki na www.aga.oriflame-klub.pl Praca dla każdego od 16 lat.Wspaniałe prezenty dla nowych konsultantów.Wpisowe 1 zł. Sam(a) decydujesz ile chcesz zarabiać i ile czasu poświęcisz. W Oriflame są trzy możliwości rozwoju : -zamawiasz kosmetyki tylko dla siebie,a jako konsultantka kupujesz o 23% taniej niż w katalogu -pokazujesz katalog innym i zarabiasz na sprzedaży,oprócz tego dostajesz kosmetyki i perfumy od firmy w prezencie -chcesz więcej zarabiać (nie wychodząc z domu) wysyłamy bezpłatne szkolenia,poradniki i pomagamy -możliwość awansów na poziom lidera,menadżera,dyrektora,itd. Oprócz większych zarobków dodatkowe bonusy pieniężne od firmy. Zapraszam na moją stronę www.aga.oriflame-klub.pl .

Gość kaktusik25
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić. Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=276919

Spokojnie możesz zacząć dorabiać, zostając konsultantką Oriflame. Taka praca nie tylko pomoże łatać dziury finansowe, ale również umożliwi Ci kontakt z ludźmi! Skontaktuj się ze mną. info@sekrety-oriflame.pl

Gość gość
Witam. Polecam dobry polski serwis do zarabiania w internecie. Po rejestracji trzeba wykonywać różne płatne zadania - są to m.in. ankiety, klikanie w reklamy, rejestrowanie się na różne strony - za co otrzymujemy kasę na konto. Jest to polska sprawdzona strona działająca od kilku lat, a wypłacają już po uzbieraniu 10 zł!!! nie jest to wcale takie trudne, szczególnie jak ktoś ma zmienne IP (np. Multimedia ma zmienne) i dostęp do różnych adresów mailowych znajomych, rodziny itp. Po zmianie IP można te same zadania wykonywać nawet kilka razy dziennie lub częściej- wtedy szybciej zarobimy. A zmienić można np. poprzez zrestartowanie modemu lub innymi sposobami (np. wpisując odpowiednie komendy do paska poleceń). Naprawdę super sprawa i łatwy sposób na dorobienie, a serwis ma dobre opinie. https://www.kubigo.pl/profil/zarejestruj-sie/id/46658/code/942424e9a2e0436/

Gość gość
a ja polecam płatne ankiety - podaję poniżej te portale, które są przeze mnie sprawdzone i z których regularnie coś dostaję (najczęściej gotówkę na konto lub bony podarunkowe). wg mnie najlepsze wypłacalne portale to: 1. IMAS - płatne ankiety Nagrody: Po zebraniu 300 pkt przelew 30 zł na konto bankowe. http://imasonline.pl/user/invite/fromReference/20921 2. toluna – sporo ankiet i również produkty do testowania, , a nagrody to bony do empiku, tesco, mediamarkt, przelew na paypal https://pl.toluna.com/referral/kleberg

Najlepiej zarejestruj się w nowym programie lojalnościowym - będziesz zarabiała za przesyłanie zdjęć dowolnych paragonów!!!

to nowy serwis lojalnościowy, w którym w zamian za przesyłane zdjęcia paragonów dostajesz nagrody - przelew 50 zł lub inne nagrody!

Poza tym można dostawać zniżki do sklepów lub próbki produktów, aktualnie rozdawane są próbki tabletek do zmywarek FAIRY i pasta do zębów Oral-B!!! http://www.wysylajparagony.pl