Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blum&Blum

Poszukiwanie w necie

Polecane posty

Gość Blum&Blum

Szukam kobiety, wyrozumiałej, miłej, takiej z którą można naprawdę porozmawiać, i nic więcej. Takiej która uśmiechnie się na mój widok gdy się spotkamy, która powie mi coś miłego np: miły zapach ma ta twoja woda po goleniu, albo powie - wiesz podobało mi się na tej wycieczce w górach gdy szliśmy obok siebie jak dobrzy kumple. Szukam takiej kobiety, którą można potraktować jak kumpla i pogadać o mistrzostwach świata, która sama otworzy mi piwo i naleje do szklanki, I nie będzie wydziwiać, że ciągle nie opuszczam deski w klozecie.:P Takiej której zasmakują moje kurczaki z grilla, której moi kumple nie będą przeszkadzać. Szukam takiej kobiety.. szukam... szukam.

Gość ajaisasua98
A seks będzie?

Gość za duze wymagania
"która sama otworzy mi piwo i naleje do szklanki" nie licz, co to to nie :classic_cool:

Gość sluzacej szukasz?
nie za duze wymagania?

Gość Blum&Blum
"za duze wymagania "która sama otworzy mi piwo i naleje do szklanki" nie licz, co to to nie " to tylko przykład, to nie wymogi. Odpadłaś w przedbiegach.

Gość Blum&Blum
sluzacej szukasz? nie za duze wymagania? Następna to samo sio! Czy naprawdę nie znajdzie się żadna normalna dziewczyna-kobieta. Tak co nie będzie chrzanić o miłości, noszeniu na rękach i takich innych pierdół.? Czy nie wystarczy, że będę ją traktował jak równorzędną partnerkę we wszystkim ?

Gość za duze wymagania
sam odpadles po tekscie o tym piwie

Gość delux1000
będę ją traktował jak równorzędną partnerkę we wszystkim tzn. co? też nalejesz piwa do szklanki?