Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicolkeke

Chce mnie tylko przelecieć? Czy cos poważniejszego?

Polecane posty

Gość nicolkeke

a wiec pisze od pewnego czasu z takim chłopakiem, znamy sie ze szkoly itd, ale najczesciej gadamyna gg ( chociaz w szkole tez gadamy ze soba) No i ogolnie sprawa jest taka, przyznał mi sie ze mu sie podobam, ok, ale ja mam ciagle wrazenie ze jemu chodzi tylko o zwiazek bez zobowiazań, czyli seks, nie wiem w sumie. Albo jest tak ze chciał by cos powazniej ale boi sie ze go odtrace. Bo nie daje mu do zrozumienia za bardzo ze mi zalezy, bo mam obawe przed tym ze on nie ma powaznych planow, no i tak w kolko. Kiedys probowalam z nim o tym pogadac ale wyszło to beznadziejnie i jeszcze bardziej nic nie wiem :P No a z drugiej strony, mysle z eon jest zbyt dojrzały na takie zabawy, widze ze ma plany na przyszlosc, dosc sensowne , jest ulozony, ogarniety, zauwazyłam nawet ze nie lubi przeklinania, tzn jak dziewczyna przeklina, czy np zachowuje sie w sposob dosc prowokacyjny( zauwazylam to po sytuacji takiej jednej z moja kolezanka) kurcze nie moge go rozgryzc....

Gość nicolkeke
z tym przeklinaniem to chodziło mi o to ze lubi takie powazne, dojrzałe dziewczyny...cos jak on. a nie jakies siksy

Gość tytrdcgsdkfsdbg
chce Ci zaje.bac w dziure zc palca mysle ze powinnas mu na to pozwolic

Gość nicolkeke
no normalne ok, ale czasem jakies podteksty wali, zarty, ni zarty ze sama nie wiem co myslec, czy on zartuje czy powaznie mowi ze np moze przyjechac do mnie na noc hehe

Gość nicolkeke
no co ty, podstawowka, mam 11 lat