Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potłuczona !

rozbiłam facetowi beemke!:(

Polecane posty

Gość potłuczona !

jechalam jezdnia na ktorej byl lod i sciaglo mnie na wysokosci samochodu jadacego z naprzeciwka. uderzylam w niego bo nie opanowalam kierownicy;/ facet jest za granica a mi zostawil swoj samochod bo moj sprzedałam a u niego i tak by stał. mam rozwaloną lewa strone;/ zeby to drzwi to spoko, ale to jest coupe wiec tyl na nic;/ nie powiedzialam mu jeszcze:(

Gość potłuczona !
zostawil mi jak wyjezdzał, a ja mu rozwaliłam dzis:/ i co ja mu teraz powiem ! pracowal od dnia do nocy na ten samochód :(

Gość potłuczona !
jak wróci to pewnie każe mi robić laskę jemu i jego kumplom. oczywiście z połykiem :(

Gość coccoc
nie masz wyjscia musisz sie przyznac

Gość potłuczona !
wraca w niedziele. nie zdaze cokolwiek z nia zrobić

Gość potłuczona !
zawsze gdy mnie zarzucilo to opanowałam, ale teraz szedl pieszy poboczem i gdybym odbiła to mogłabym mu krzywde zrobić... wiec wolałam uderzyc w auto ktore jechało.

Gość a ona udawala tylko ze placze
powiedz mu szczerze co sie stalo i ze zaplacisz i naprawisz szkody

Gość potłuczona !
tak, na pewno ja zapłace. ale chodzi o to ze on sie tyle naszukał zeby nie byl wczesniej rozbity, a teraz co ? szpachla raczej nie wchodzi w gre. musze do salony dac by bylo oryginalne wszystko. a to kosztuje:(

Gość a ona udawala tylko ze placze
ehh wiem rozumiem o co chodzi...tez troche w tym siedze przez to ze chlopak iteresuje sie duzo tym i pracuje przy takich robotach...no zadowlony nie bedzie...trzeba bedzie wszystko na picus glancus zrobic...ale z doswiadczenia wiem ze to ciezko zrobic...albo dobrych wlasnie fachowcow szukac ktorzy nie sa tani

Gość potłuczona !
no musze coś poszukać . dzis jak skonczy prace po 19 zadzwonie i mu powiem:( juz czuje jak sie bedzie darł na mnie...

Nie martw sie ja sie zajmje naprawami samchodowymi i powiem CI ze wiele sie da naprawic , tez mam ukochana beemke , ale gdyby mi dziewczyna rozwalila ja to bym olal samochod i pierwsze to by sie spytal czy z nia wszystko ok .To jakby nie patrzac jednak tylko samochod przy ludziach ;)

Gość potłuczona !
no mój tez tak mówił jak mi dawał że to jest tylko blacha, a człowiekowi zeycia nie wróci. bo ja sie bałam bo to naped na tyl ja mialam mazde 6 wiec bylam przyzwyczajona na przod. ale jak pojezdzilam to calkiem niezle mi szlo. ma trakcje wiec nie latalam az tak, ale czasami na lodzie tyl spadał i dzis tez tak było...

Gość normalna dwudziestoparolatka,.
Stalo sie trudno, juz sie nie odstanie i krzyki nikogo tu nie pomoga trzeba naprawic blad i zyc dalej (moze zmienic na mniej krzyczacego, a bardziej wyrozumialego...) kazdemu moze sie to przytrafic, jaka jest aura i warunki na drodze kazdy widzi