Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sucha morela

Zakochałam się w facecie który jest pusty :OO

Polecane posty

Gość sucha morela

moj ideal, na uczelni kolezanki mi zazdroszcza :O ... tak mi sie przynajmniej wydawalo...teraz po pol rocznej znajomosci nie mam z nim o czym rozmawiac , ciagle o ''zyciu codziennym'' ludzi aktualnie idacych ulicą ? o korkach na drodze? o tym co bylo w telewizji ? o grach komputerowych imprezach ? Wczesniej tego nie zauwazalam ,ale zaczynam sie męczyć ... i nie wiem co dalej robic ...

no cóż.tak to jest jak się leci tylko i włącznie tylko na ładne oczy i umięśnioną klatę... 🖐️

Gość kupa offermy
''tak to jest jak się leci tylko i włącznie tylko na ładne oczy i umięśnioną klatę...' dokładnie :D

Gość coccoc
przestan sie meczyccc!!!

Gość kupa offermy
widze ,ze anna aniela teraz przeniosla sie na allegro :D

Gość sucha morela
jakies rady?

Gość kupa offermy
rzuc go ...to najlepsza rada

Gość prawiczy prawiczek 28
A czego się spodziewasz? Ciągłych rozmów o imperatywie moralnym kanta oraz grupach interesu żyjących z dezinformacji prostego człowieka? :P

Gość sucha morela
czemu nie ? zeby jeszcze czytal jakies ksiazki ...a on nic , głupie gazetki zaczynajac od głupic gazet kobiecych konczac na ckmie - tu akurat do czytania jest neiwiele

Gość prawiczy prawiczek 28
No, jak koleś czyta ckm to powinnaś od razu się zorientować :P. Ale masz chyba za duże wymagania bo przecież w większości ludzie rozmawiają o codziennych sprawach.

Gość gnjhnh
o kurde chyba jestem pusty...:O

Filozofią rodziny i domu nie utrzymasz. Właśnie jak to nazwałaś "codzienne życie" jest podstawą naszej egzystencji, rzeczą najważniejszą. A filozofowanie, książki, sztuka to tylko dodatek a nie podstawa.

Gość sucha morela
wczesniej nie wiedzialam ,ze tak go wciagaja takie gazetki i filmy xxx :O

Gość O rany!
Tej durnowatej prasy kobiecej to nawet ja nie cierpię i nie czytam, a jestem kobietą. :-(

Gość O rany!
nekromanta "Filozofią rodziny i domu nie utrzymasz. Właśnie jak to nazwałaś "codzienne życie" jest podstawą naszej egzystencji, rzeczą najważniejszą. A filozofowanie, książki, sztuka to tylko dodatek a nie podstawa". Bzdury gadasz. Nie da się niczego zrobić, poza pracą fizyczną (choć i tu jest wiele zawodów, gdzie bez tego ani rusz), jeśli najpierw nie nabędziesz odpowiedniej wiedzy z książek. Zresztą ja czytam bardzo wiele i dzięki temu, co przeczytałam, teraz wykonuję dodatkowe, bardzo ciekawe zajęcie, choć studia i zawód już dawno mam.