Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Loouise92

Zmiana koloru włosów ;)

Polecane posty

Witam wszystkie Panie, Chciałam Was prosić o radę ;) Jestem brunetką (ciemne oczy, włosy, brwi, rzęsy, brzoskwioniowa karnacja) i chciałabym spróbować zmienić kolor włosów na kasztanowy (na razie tylko szamponetką:)), a nie wiem czy by do mnie pasował. Powiem szczerze, że bardzo mi się on podoba. Proszę o radę! :) Pozdrawiam :).

Gość kozibonk.........
problem polega na tym ,ze : 1. kolor z szamponetki moze byc malo widoczny skoro twoje wlosy sa ciemne 2. kolor z szamponetki nie zawsze sie ZMYWA! sama mialam mahon z szmaponetki przez ok. rok czasu!! ( wygladalo tragicznie,nie pytaj) ,koelzanka zafrbowala z ciemeno blond na braz i po kilku myciach zrobil sie brzydki rudy kolor.

Hmm.. to może henna do włosów? Bo mnie trochę przestraszyłaś! ;D zastanawiam się także nad ciemnym miedzianym kolorem. Co Wy na to?

ale... tylko farba trwala cos da, skad strach przed farbowaniem?:) farbuj na jaki chcesz zawsze do swojego mozesz wrocic;) ja mialam wszystke kolory mozliwe i zawsze do moich wracam:D

No właśnie nie chciałam sobie jeszcze za bardzio włosów niszczyć, a wiem, że po szaponetce schodzi kolor na pewno, a po farbie juz nie..