Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba glupiaaaa :(

przysnełam na troche.budze sie i patrze, a tu...

Polecane posty

przygotowalam taka na wpół romantyczną obiadokolacje dla siebie i chlopaka. ugotowałam ryż z kurczakiem i sosikiem. moj chlopak napisal mi ze jeszcze mu zostalo kilka przecznic, więc wszystko już wyciągnełam. uszykowałam, podałam gorące na stół. postawiłam biale winko. chlopak mi napisał ze jakis wypadek czy cos i stoi w korku. no wiec juz to zostawilam tak to wszystko i mysle sobie ze sie potem odgrzeje. usiadlam na fotelu i nie wiem kiedy zasnelam. obudzilam sie po kilku czy kilkunastu minutach, a mój pies na stole sobie stoi jak gdyby nigdy nic i wyżera z talerza jedzenie :( ale jedzenie u siebie w misce miala nietknięte. myslalam ze ja udusze..

uśmiałam się, wybacz.:) nie martw się, wymyślicie coś z chłopakiem. zawsze można wyjść gdzieś na miasto.:)

nic nie kombinowalismy. zrobiłam kanapki :o

Gość no kurcz kurcze
nie martw się, zostało jeszcze Pedigreee, podzielisz sie z facetem ;-) cztoronogi to zeżarte stwory, nigdy nei zapomnę jak mama zrobiła galart na święta....galart przelała do foremki od babki, nakryła ręcznikiem kuchennym, przykryła deską do krojenia i cyk na balkon..... po pewnym czasie patrzymy a nasz kociasty elegancko odsunął łapą deskę, odwinął ręcznik i kulturalnie hultaj wyjada galart z foremki !!!!!

a jak sie wkleja linki?

dyrektore --> nie mam psa, ani nawet meza:) a ty bys moze sie w koncu zorientowal, ze kafe sama robi spacje w linkach i jezeli ktos musi sie czegos tu naczucyc to ty naucz sie skopiowac linka w pasek adresu i usunac spacje.

dyrektore to lesba wiec naucz sie stosowac do niej wkoncu damska forme. hehh żarcik zonko 👄

dyrektore a i nie bylo za bardzo co ratowac bo moj pies upodobał sobie sam sos z kurczakiem. zreszta ja bym po psie i tak nie zjadla :o

Gość Szeregowy Badziągwiak
jaka wybredna....

temu psu odbija. siedzielismy w kuchni a ona znow przygód na stole szukała! kurwa zesz no