Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana autorka

On zarabia tylko 1500zl. I jak ja mam z nim zyc?

Polecane posty

Gość Facetowi
wygodnie przy cieplej i pracowitej d...e wiec po co ma sie wysilac? Zaloze sie ze jest spod znaku skorpiona? A czy chociaz ma jakies ine zalety?

Gość to nie ty jestes materialistka
tylko on jest wyzyskiwaczem. Jest z toba tylko dla mieszkania :-O

Gość nic_nie_wiem_wlasciwie
Kurdę, dopiero skonczylem studia... zaczynam pracowac, zarabiam roznie. 1000 - 1600zl. Mieszkam na razie z kolegami, tez absowenami :/// FAK, czy ja nie mam szans na milosc? :/ Czy dopiero za 10 lat, jak mze bede zarabial wiecej, jakas dziewczyna na mnie spojrzy? :/ FAK i jak tu zyc, bedac facetem :/

Gość radze ci dobrze zastanowic
się nad tą znajomością-dla mnie to facet bez ambicjii do tego bezczelny,on ci proponuje ślub ,ale za twoje pieniądze,wygodny,cwany,nie będziesz miała z nim życia,wypierdol za drzwi go i nie daj sie wykorzystywac,szkoda czasu.Prosto z mostu bym powiedziała,że nie widze przyszłości z nim.

Gość to nie ty jestes materialistka
Studencie a co to znaczy FAK?? :-O

Gość zagraj taka akcje
ze niby ktos cie pozbawil tego mieszkania albo masz eksmije z powodu niedokonania formalnosci spadkowych itd. kiedys slyszalam o takiej sytuacji, ze jakas babka zyla tak jak ty z gosciem i w obliczu takiej sytuacji on po prostu zostawil ja na lodzie jak krowe, ktorej juz nie da sie wydoic