Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana 585

moja praca to koszmar

Polecane posty

Gość liliana 585

zawsze chciałam pracować w policji i teraz pracuje ale jest okropnie ludzie z którymi muszę pracować to chamy ciągle jakieś głupie teksty klepanie po dupie obmacywanie jeden posunął się za daleko i uderzyłam go w twarz to mało ręki mi nie złamał i poszedł do komendanta a on co na to jak ja mu wyjaśniłam o co chodzi to powiedział żebym się dostosowała albo zmieniła pracę poradźcie coś:(:(

Gość liliana 585
czy ktoś mi doradzi ??

Gość her komendante
dlaczego chciałaś pracować z psami a nie z ludźmi?

Gość liliana 585
nie no bez wygłupów podoba mi się tak praca ale teraz sama już nie wiem

Gość her komendante
przecież "psy" nie są normalne muszą być nienormalni by tak pracować sama wybrałaś

to nigdy sie nie zainteresowalas jak sie tam pracuje?? moje kolezanka ma w rodzinie mloda dziewczyne, co pracuje w wydziale sledczym - mowi, ze malo kto tam wytrzyma, ze oni ciagle pija, przeklinaja, zachowuja sie czasami 'jak zwierzeta' ale ze w takiej pracy nie wytzrymije normalny czlowiek wiec albo robi z siebie wariata albo musi oderagowac. opowiadala wiele przeroznych sytuacji, ktorych lepiej nie bede opisywac. jak bym stracila szacunek do siebie jakbym musiala pracowac jak ona i w takich warunkach. ale pewnie w kazdym posterunku i wydziale jest inaczej

Gość liliana 585
no wiedziałam że nie będzie kolorowa ale aż tak i ta dziewczyna miała racje koszmar piją bez końca kiedyś tak się uchlał jeden że samochód musiał;am ze niego parkować

Gość hahehihie
hahahah