Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturroxbox

pomóżcie mi zdobyć prezent dla żony

Polecane posty

Gość arturroxbox

siema w tym roku ciężko z gotówką i niestety nie mam prezentu dla mojej żony. Może pomożecie mi go wygrać? Wystarczy kliknąć w ten link i na żółte pole TAK , GŁOSUJĘ http://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-8161 kafeteria Nie bądźcie żyły, dla Was to pestka a ja uszczęśliwię kobitę. Dzięki z góry

Gość na co mam głosować
?

Gość arturroxbox
oddajesz głos-klik na jej konto :) i tym sposobem uzbiera się dużo klików a ona dostanie prezent. Takie codzienne klikanie w link, no wiesz.

Gość kliknęłam
:)

Gość na co mam głosować
zagłosowałam biedaku :P

Gość 12445488796hhg
Zrób albym ze zdjęcioni twoimi i jej ja chciała bym dostać taki prezent od ukochanego

Gość arturroxbox
dzięki Wam babeczki ( jesli jakiś chłop tez kliknie to Wam tez dzięki). Wiecie, w tym roku nie dałem rady z kasą.

Gość arturroxbox
album odpada bo ona ma mnóstwo moich fotek, uwielbia fotografować. Wymyśliłem że pomogę jej wygrać, chyba się ucieszy? Wystarczy kliknąć w ten link i na żółte pole TAK , GŁOSUJĘ http://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-8161 dzięki Wam. A Wy co byście chciały dostać od swoich mężczyzn?

Gość no faktycznie
wczoraj prosiłas dokładnie o to samo, tylko w wersji żeńskiej a głupie baby się litują nad biednym facetem i kilkają :P Napisałbys chociaż co jest do wygrania , na co się w ogóle kilka :O

zarejestrowałem się :P Znaczy się bielizna kobietom się podoba? Taka seksowna? A czy czasem nie wola przymierzyć, wybrać same? Może kupię jej jakąś na Walentynki?

no patrz, wczoraj ktoś prosił tez? Bo ja wpadłem an to dopiero dzisiaj :D w sumie mogłem wcześniej. Co można wybrać? Z tego co kojarzę jakieś kosmetyki, suszarkę do włosów, takie tam babskie bzdety.

Gość DSGFSFGSFGS
spadaj mysle ze jestes kobieta ktora sama dla siebie chce to miec i tyle. mezczyca jestes.

chłe chłe, jestem kobieta :D koniec świata. Oczywiscie że jestem facetem, to takie dziwne że facet chce zdobyć prezent dla żony?

Gość CUDOWNA MAGDA..
kup jej patelnie , to ci bedzie lepsze obiady robic

Gość encepence3tte
a tak przy okazji...macie może 5 sekund wolnego i chcecie to wykorzystać na spełnienie dobrego uczynku? zagłosujcie, bardzo Was proszę. http://pokazywarka.pl/99no85/