Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturroxbox

pomóżcie mi zdobyć prezent dla żony

Polecane posty

Z racji, że jest to święto zakochanych warto, aby prezent był elegancki. Najlepszym będzie biżuteria. W sklepie "Niebieski-koralik" z pewnością każdy znajdzie coś odpowiedniego dla swojej kobiety bez problemu. Jest wiele promocji z okazji Walentynek, dlatego się opłaca. Np. za Charm'sy do bransoletek, albo naszyjników w kształcie serca można wydać do 49 złotych mniej, albo przy zakupie gotowej bransoletki z koralikami można zaoszczędzić do 132 złotych. Biżuteria w tym sklepie jest cała ze srebra o próbie 925 , jest modularna, ręcznie wykonana i tak ładna jak Pandora, ale tańsza. To wszystko sprawia, że prezent jest wyjątkowy. Przekonałem się już o tym kilka razy kupując swojej żonie koraliki do bransoletek z "Niebieskiego-koralika" , a teraz wchodzę i patrzę, że jest taka świetna promocja Walentynkowa. Dzięki temu nigdy nie mam problemów z prezentem, bo każda kobieta kocha biżuterię.

Gość agataa231
Ja osobiście polecam niecodzienne prezenty, które dają dużo adrenaliny i później wspaniałe wspomnienia, bo przecież o prezencie rzeczowym łatwo zapomnieć. Osobiście polecam kupić żonie coś takiego: http://www.podarkinakartki.pl/p87_fotospacer_w_powietrzu_lot_widokowy_paralotnia_w_tandemie.html Wydaje mi się, że taki prezent dostarczy jej wiele adrenaliny i będzie z niego bardzo zadowolona :)