Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowiezdrowyzrow

co to za choroba odp plis

Polecane posty

Gość zdrowiezdrowyzrow

-garsciami wypadanie wlosow -swedzenie skory glowy -ciagle przemeczenie -notoryczna sennosc -nic mi sie nie chce, bole glowy troche -bole kosci troche -niespecjalnie optymistyczny nastroj

Gość zdrowiezdrowyzrow
wyniki badan mam ok

Gość myślałam
że niedoczynność tarczycy, ale jak badania masz ok... Jakaś choroba autoimunologiczna? Sprawdź toczeń. Na pewno musisz poszukać kumatego diagnostę.

Gość zdrowiezdrowyzrow
nienie, tarczycy nie robilam

Gość werciaa;)
co do swedzenia i wypadania wlosow moze za molo witamin zly szampon badz cokolwiek hmm zmeczenie moze ta zima cie tak doluje?/ sluchaj sama znasz siebie ja np o ktorej to chorobie nie przeczytam to zaraz wnioskuje ze ja mam o tak bo to takie i takie objawy... wiesz moze powinnas pojsc do lekarza na kontrolne badania, nie zameczaj sie zaraz pytaniami w styl;u: oh czy to cos powaznego?? oh a moze ja mam nowotwor... nie warto sie zadreczac glupotami rtylko isc do lekarza gdyz na tym forum ludzie moga wymieniac citysiace chorob ktore mozesz miec a nie koniecznie je masz w tej sprawie kieruj sie do specjalisty:) ja tam poszlam i wyszlo ze za bardzo sie przejumje bo procz zapalenia migdalkow nic mi nie dolega;p

Gość myślałam
w takim razie, czemu piszesz, że badania masz ok? Rozumiem morfologię, tak? Cóż, ja bym najpierw sprawdziła tarczycę.