Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeewwkkaa

problem z wózkiem

Polecane posty

Gość eeeewwkkaa

mam pytanie: lepiej żebym kupiła spacerówkę taką za maxymalnie 300zł na plastikowych kółkach i bede miała ją na wiosne, lato i jesien a na zimę bede miała mój wózek ktory mam teraz taki 2 w 1 ciezki 20kg na pompowanych kołach.... czy lepiej kupić spacerowke za 600zł uzywaną na allegro z pompowanymi kolami i pozbyc sie mojego wozka 2 w 1??? co byscie zrobily na moim miejscu, dodam ze nie mam kasy.

Gość b1eata
a ile dziecko bedzie mialo na wiosne

Gość b1eata
ten jest fajny mimo ze plastikowy w naglowku pisze wozek spacerowy arii traveller tylko 7,7 kg za 165zl jak sie kola rozdupcza to i tej kasy szkoda nie bedzie

Gość eeewkkkka
na wiosne bedzie mieć 6 miesiecy, teraz ma 3 miesiace, ale musze myslec nad zakupem wozeczka, zeby to dobrze rozegrac:) obecnie mam wozek 2 w 1 alen nie jestem zadowolona z niego, niby ma pompowane kola, dobrze sie pcha po sniegu, ale ciezki strasznie, do tego jedna opona caly czas sie psuje , tzn cos z dentką nie tak

Gość jak dla mnie opcja pierwsza
sama tak mam, na zime ciezki wozek, od wiosnydo jesieni lekka spacerowka synek jezdzi w ciezkim wozku, ma teraz 15 miesiecy juz sie nie moge doczekac wiosny ta spacerowka zima by sie tylko zniszczyla