Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazony heniekk

Przeraza mnie glupota obecnych kobiet...

Polecane posty

Gość przerazony heniekk

- zwiazkiem nazywaja spotkania trwajace miesiac,dwa,trzy - mlodym i nastolatkom wystarczy wyznanie milosci,pare czulych slow i zgadzaja sie na seks - mlode rozwodki i samotne matki -niektorym szajba odbija, wybrzydzaja albn wrecz przeciwnie desperacko chwytaja sie faceta - wierza w to ze facet sie zmieni...gowno prawda. Poznalas go jako chama? Taki bedzie po slubie. Pije? Bedzie pil. Ciagle spedza czas z kolegami? Potem tez tak bedzie robil. - lubicie czuc sie winne, pomagac bad boyom, wierzycie ,ze dla was sie zmieni do czasu az zdradzi albo powybija wam zeby. Nie patrzycie na facetow milych,spokojnych i uczciwych-dla mlodych taki ktos to ciota. Smutne ale jakie prawdziwe.

Gość fghfghfghfg
dokladnie heniu dodam, ze 95 % leci na $ bo im wygodnie

Gość A tak w ogóle
Następny nieszczęśliwy prawiczek..nie martw się może ktoś cię w końcu zechce:)

Gość po...to wszystko
a mnie nie....wykorzystuję to na maksa. Kurcze obecnie łatwiej wyrwać pannę na byle bajer, niż 10 lat temu.... teraz to same się prawie wpychają do łóżeczka...żyć nie umierać!!!!

A gdzie są takie głupie kobiety bo ja takowych nie znam? Myślę, że jesteś kolejnym "kopniętym w dupę" facetem i nie umiesz sobie z tym poradzić, a winy szukasz oczywiście nie po swojej stronie. :p

Gość przerazony heniekk
nastepna glupia. Prawiczkiem nie jestem.

Gość Staszko spod bolesławca
O niee następny! Kurwa cioty zrozumcie! Jeżeli baby was nie chcą to że je obrazicie nie sprawi, że was zechcą! Ale cioty z was, potraficie się tylko żalić na babskim forum

niestety autor tematu ma bardzo dużo racji. Kobiety oczywiście będą się wypierać prawda boli.

Normalny facet, który ma w miarę dobre powodzenie znajdzie sobie ok laskę i jest z nią zadowolony a taki pedał co go żadna nie chce będzie się rozpisywał i żalił jakie to te baby są głupie! Żal po prostu, przy takich pedałach wstyd mi że jestem facetem

PS. żeby nie było, mam dziewczynę dobrze mi z nią i chuj mnie obchodzą jakie srakie i owakie są inne baby

Gość dama do kwadratu
chłopaki macie racje, ale z drugiej strony wartościowych mężczyzn też ze świeczką szukać :/

Gość do staszka
z ciebie tez jest niezla ciota staszku. Co robisz na kobiecym forum? :o

Gość zakochanna pannnnna
lubicie czuc sie winne, pomagac bad boyom, wierzycie ,ze dla was sie zmieni do czasu az zdradzi albo powybija wam zeby. to bylo aktualne jeszcze pare lattemu ,teraz juz nic z wymienionych przez autora

Gość do staszka
szacunku do kobiet tez nie masz. Takie odzywki 'chuj mnie obchodzi jakie srakie sa inne baby' slysze codziennie pod klatka, gdy wracam z pracy. Od lysych dresow ,z perspektywa picia, i palenia :o

Gość przerazony heniek
jetem opuszczony przez kobiete i temu tak biadole. ale nie przejmujecie sie tym tylko piszcie

Gość no i mamy kolejną
próbę wyjaśnienia swojego prawictwa. Heniu, nie mówię tego, żeby Cię dobić, ale to, że jesteś prawiczkiem nie wynika z tego, że: a) jesteś dobry i szanujesz kobiety b) jesteś biały c) jesteś chrześcijaninem a nie muzułmaninem d) mało zarabiasz e) masz małego f) nie pijesz i nie spędzasz czasu z kumplami. To wynika z tego, że nie trafiłeś na swoją amatorkę jeszcze. Daj sobie czas, nie wszyscy muszą mieć 10 kochanek w wieku 16 lat.

Gość do staszka
o, kapselek -moj ulubiony facet na kafe :D

Gość Lupe
takie o jakich autor pisze - to prymitywne dziewuchy na wiejskich/podmiejskich dyskotekach. Takie co to kończą edukację na gimnazjum, noszą bazarowe łachy błyszczące cekinami - to są te "podboje" . Normalne dziewczyny to inna półka. A tacy "podrywacze - to jełopy wyżelowane, z brudnymi pazurami....

Gość przerazony heniekkk
jestem prawiczkiem , i co z tego??????????????

Gość adlejgyuy
kocham cie kapselku :) mily, grzeczny ,ideal :)

Gość Konfederacja. W.i N.
Dnia 17.12.2010 o 21:35, Gość Staszko spod bolesławca napisał:

Normalny facet, który ma w miarę dobre powodzenie znajdzie sobie ok laskę i jest z nią zadowolony a taki pedał co go żadna nie chce będzie się rozpisywał i żalił jakie to te baby są głupie! Żal po prostu, przy takich pedałach wstyd mi że jestem facetem

A jaki jest przebieg twojej żony ? zgadzasz się na przeruch swojej żony ?