Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamasia123098

6 miesieczne maluszki.

Polecane posty

Gość mamasia123098

ile waza, mierza, jakie postepy robia wasze 6 miesieczne maluchy.moj ma pol roku i tydzien .pozdrawiam wszystkie mamusie

Gość mamasia123098
Podnosze. nie ma zadnej mamusi polrocznego szkarba?

Gość mama z lipca
mój ma 5,5 m-ca. Waży 8500kg i ma 71cm.

mój raczkował,sam potrafił siadać.miał jakieś 9 kg a wzrostu nie pamiętam,a postępy takiego malucha są hmm małe

Gość mamasia123098
tak sie wlansie zastanawiam bo moj nie chce raczkowac,co prawde przekreca sie z boku na bok z boku na plecy i brzuch ,wazy 8,5kg ma 82 długosci

Gość mamusiasynu-sia
Mój synek 28 grudnia skończy pół roczku. Przekręca się na boki, brzusz, podnosi plecki jakby chciał usiąść, ale niestety i plecy i nogi idą w górę, więc nie za bardzo Mu wychodzi. Bawi się zabawkami, przekłada z rączki do rączki, potrafi podnieść zabawkę leżącaobok Niego, bawi się pluszakiem, a generalnie jest na etapie wkładania wszystkiego do buzi. Poznaje nas , smieje się w głos.Ma 78 cm i waży 9 kg. Urodził się w waga 5 kg.Pozdrawiam

moja córcia waży 7 200 ( ważona byłą w piątek) ma ok 72 cm długości. Sama już potrafi siedzieć, przewracać się z plecków na brzuszek i na boczki nie za każdym razem ale czasem jej się uda również z brzucha na plecy. Próbuję raczkować ale jeszcze jej to nie wychodzi. Śmieje się w głos, wszystko chce dotknąć i wsiąść do buzi.W nocy wstaje 2-3 razy na butle ale po zjedzeniu spi dalej W dzień ma 2 drzemki godzinne. Je już prawie wszystko. Interesuje się co rodzice mają na talerzu i chce wszystkiego spróbować. Moim zdaniem dziecko w tym wieku to skarb. Jak była młodsza to ciągle musiałam ją nosić a teraz posadzę w łóżeczku wyłożę zabawki i bawi się sama:0

Gość khgfxdzgkh
up