Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papafraska99

Nie mogę znalezc sobie fryzury ślubnej- POMOCY

Polecane posty

Gość Papafraska99

Przejrzałam już chyba wszystkie strony i całe google. jest kilka fryzur ktore mi się podobają, ale nie mogę znalezc tej jednej której byłabym w 100% pewna. mam długie włosy prawie do pasa, z grzywką na bok, kręcone choc bardzo się puszą. kolor czarny. Chciałabym aby w częsci były rozpuszczone, a w częsci upięte. z tym że lubie miec włosy w lekkim nieładzie, takie podniesione, a te wszystkie fryzurki ślubne są takie ulizane. widac że najpierw były prostowane a pozniej kręcone. Ja chciałabym zostawic swój naturalany skręt, ale czy tak się da? mam 3 zdjęcia fryzur które chciałabym połączyc. 1. fryzura ogólnie w tym stylu, upięcie na bok http://www.voila.pl/202/e2kyb/?1 2. ale skręt bardziej naturalny i puszczone przy policzkach http://www.voila.pl/213/4q79g/?1 3. i włosy bardziej uniesione tzn natapirowane http://www.voila.pl/219/e7zb9/?1 Nie wiem czy uda mi się naprowadzic fryzjerkę;) Jak wam się podobaja fryzura którą opisałam?

Gość Papafraska99
up

Gość Papafraska99
wiem ze powinnam pisac na ślubnym, ale tam teraz cicho, raz na poł godz ktos odpisze. wiec moze tu mi doradzicie

Ehhh,....pamietam te problemy z fryzura slubna. Ja zastanawialam sie pol roku jaka mam miec fryzure, w koncu zdecydowalam sie na jedna z wielu, które mialam juz kiedys uczesane, efekt byl tragiczny - moje najgorsze wspomnienie ze slubu to moja fryzura......

z tym drugim zdjęciem to sobie chyba zartujesz,wybierasz sie do kościoła czy na dyskotekę?Pozostałe dwa fajne,tyle,że nie ma pewności ,czy przy twoich długich włosach wyjdzie te sam efekt.

tez nie mogłam znaleźć sobie fryzury ślubnej,w dodatku fryzjerka upierała się żeby mi zrobić jakąś szopę i sztuczne loki które robiła wszystkim PM.Na szczęscie wiedziałm w czym mi dobrze i podpieła mi tylko lekko do góry,i było dobrze. Bardzo mi się podoba fryzura Taylor w tym teledysku,takie uczesanie chciałam mieć,niesty nie pasowało mi do twarzy,ale może Tobie się spodoba http://www.youtube.com/watch?v=8xg3vE8Ie_E

Gość Papafraska99
najgorsze jest jak ktoś nie czyta o czym autor pisze. mamo natalki ja nie dałam tych 3 fryzur do wyboru:O napisałam wyraznie ze chce te 3 fryzury połączyc w jedną przeciez nawet w punktach wypisałam

Gość Papafraska99
Ja tez nie chce tych sztucznych loków brr są okropne, na studniówke mi fryzjerka takie zrobiła i nigdy więcej. chce miec takie fajne naturalne skręty. tylko ze ja muszę miec własnie na gorze natapirowane włosy bo wydaje mi się ze mam płaską głowe na górze:D ogólnie nie lubie ulizanych fryzur i cięzko mi cos wybrac fryzura taylor bardzo ładna taka delikatna, ale ja bym chciała miec puszczone z jednej strony włosy

Gość alslkkjfdfggkh
a kto to jest na zdjeciu nr 2??? piosenkarka????

Gość Papafraska99
mamanatalki- dziewczyna w pierwszego linku w sumie tez ma długie włosy, moje po skręcie mają podobną długocs, moze ciut dluzsze. a 3 fryzura to dałam tylko przyklad jak bych chciała aby wlsoy były uniesione na górze

Gość Papafraska99
nie wiem kto jest na 2 zdj

Gość panno mloda
to moze pokaz zdjecie sukni slubnej .bedzie prosciej dobrac fryzure