Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgdsafhjkuytrr

podoba wam sie ten pierscionek??

Polecane posty

Gość tyuioiopp
Pewnie jakiś podszyw się po drodze przewinął :) Na początku Autorka pisała, że wybiera sobie zaręczynowy.

Gość olgdhrrr
mam sobie wybrac prezent na gwiazdke ;)) czy dam 30 czy 300 to moja sprawa ,ja mam tylko wybrac

Gość tyuioiopp
zareczynowy to -ten z wielkim kamolem jest brzydki :O Z tych zaprezentowanych najładniejszy ten pierwszy.

Gość inulinka
Nienawidzę tych tradycyjnych pierścionków zaręczynowych z jednym brylantem - NIUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co to za niespodzianka jak i tak wiadomo jak będzie wyglądał, tylko kwestia czy o setną milimetra będzie większy promień - żałosne. Pierścionek zaręczynowy to taki pierścionek, który ma się przede wszystkim podobać kobiecie, a nie facetowi. Nie znam faceta który ma taki gust jak kobieta. Ja pokazałam mojemu chłopakowi jakie mi się podobają i spośród nich wybrał i noszę go nieprzerwanie i jestem szczęśliwa że mqam takie cudo o jakim marzyłam na palcu. Koleżanka dostała z zaskoczenia te tradycyjne z małym oczkiem i do tej pory leży u niej w szufladzie, bo jej się nie podoba.

Gość ja tylko
Ja też mam pierścionek zaręczynowy który sobie wybrałam. Moje trzy koleżanki mają oczywiście takie same, żadna się nie wyróżnia. Wypadają blado. Ich faceci wykazali zero inwencji. Nie ma to jak pójście na łatwiznę.

Gość ja tylko
wow. Ten Gold Diamond Knot Ring jest bardzo ciekawy, naprawdę piękny. Taki bym chciała.

Gość ja tylko
germanotta - spadaj, ty i tak nigdy nie dostaniesz żadnego. Wyjazd stąd.

Gość cionekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nie.. ale ten z zielonym oczkiem ale nie jako zaręczynowy..lubie takie a la stare.. zaręczynow ma byc zklasa. głowne oczko..a wokół ładne zdobienie np listki..albo drobne kamyczki np / / PO SKOSIE..a w środku kamień:))

Gość słodka_dziewczynka
Ten z napisem I love you jest ładny ;)

Gość ja tylko
Dla mnie ze wszystkich tu pokazanych naprawdę piękny jest Gold Diamond Knot Ring, reszta zupełnie do mnie nie przemawia.

Gość ja tylko
kurcze, chyba się zakochałam w tym pierścionku, gdyby nie ten który mam, a jest bossssssssssssssssssssssssski, choć zupełnie do tego niepodobny, bo ma 50małych brylancików, to ten byłby też u mnie na oku.

Gość olgdsafhjkuytrr
zamiast pierscionka moge kupic sobie np sukienke;)) tylko tez nie mam pomyslu

Gość hkshsv
pierscionek taki sobie.Nikt nie mowi,ze ma byc od razu z brylantem oczywiscie ale ten wyglada jak taki z gumy do zucia nad morzem xD. najprawdopodobniej mieszkasz w UK.Nie kupuj bizuterii w argosie,bo to porazka.34 funty za pierscionek to nie mniej jednak troche malo.Nie musisz kupowac od razu jakiegos wypasa ale zerknij do jubilera.Osobiscie polecam Ci H.SAMUEL.Ja ma pierscionek z tego jubilera i juz trzy lata go nosze.Kapie sie z nim,myje naczynia itp.a on ciagle sie trzyma:)I mam na niego gwarancje nawet na 5 lat:) Jesli Cie nie stac na drogi pierscionek to wybierz przynajmniej ladny.Niekoniecznie musi byc przeciez ze zlotem.Na Twoim miejscu jednak bym odlozyla drugie tyle kasy(to nie problem w UK zdaje sie) i kupila taki za 70f dajmy na to:)

Gość nnnnnnnn
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2319139/c_1/1|category_root|Jewellery+and+watches|14416987/c_2/3|cat_15701260|Rings|14416988.htm http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2280804/c_1/1|category_root|Jewellery+and+watches|14416987/c_2/3|15701260|Rings|14416988/c_3/4|cat_14416988|Diamond+rings|14416989.htm gdybym ja wybierala to wzielabym ktorys z tych 2-ch :) pierwszy mis ie nie pdooba

Gość lalalalaxxxxxxx
knot ring jest piękny i ten pierwszy, który pokazałaś autorko :). te z jednym oczkiem, którymi tak się dziewczyny zachwycają, wyglądają tandetnie

Gość agenshe
kupowanie bizuterii w argosie to obciach.