Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

jakiej firmy parasolka

Polecane posty

planuję zakup parasolki dla małej na wiosnę i zastanawiam się jakiej firmy najlepsza, ale za rozsądna kasę bo na mclarena mnie nie stać, bo to wydatek rzędu 800 zł nawet na allegro w o sklepie nie wspomnę już. Zależy mi na tym żeby miała rozkładane do pozycji leżącej siedzenie, była lekka i koła dawały radę nawet na drodze nieutwardzonej, bo tam gdzie będziemy mieszać z racji, ze jest to nowe osiedle domów jednorodzinnych nie ma jeszcze chodników. Może macie jakieś swoje typy. Aha i powinna mieć w miarę szerokie siedzenie.

Gość mam taki wozek
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1707 Zalety: tani, bez problemu miesci sie w bagazniku (np. yaris). Male kolka, pozycja prawue lezaca. Jest to moj drugi wozek. Wczesniejszy mialam o wiele drozszy i uwazam, ze przeplacilam. Ten jest rewelacyjny: na wakazje, do sklepu, gdzie do podjechania np. sklepu bo miesci sie wszedzie i jest po prostu zgrabny.

Gość po...lone to wszystko
baby są głupie

Gość gość
Ja kupiłam maclarena używkę- zapłaciłam 3 stówy a był jak nowy. Wolałam uzywanego maclarena niż nówkę byle jakiej firmy.