Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojestnietakno

DLACZEGO nikt do mnie nie pisze/nie startuje/nie zarywa/nie zagaduje......

Polecane posty

Gość cojestnietakno

No ilez tak mozna..na prawde nie jestem jakas brzydulka.. Na tylu facetow powinno sie znalezc kilku adoratorow.. Dlaczego wiec od 2lat niemalze nikt do mnie nie pisze i czuje ze istnieje ale poza tym wszystkim! Nie istnieje dla innych? Ja pierdole!

Gość cojestnietakno
mam lat 23 . urodziłam 3 córki jedna ma 7 lat, pozostałe dwie dziewczynki to bliźniaczki i mają po 5! Teść ciągle mówi że uroziłam trzy dziurawce . Teściowa powiedziała żebym się tym nie przejmowała! Jak teściowi urodziły się córki też nie był tym zachwycony! dbał tylko o synów! teraz jest inaczej jedna z moich szwagierek jest rozwódką wychowuje dwóch synów a druga panną z dzieckiem(chłopcem). I moimi dziećmi mało co się interesuje,kupuje im prezenty, lubi ale dba o dzieci moich szwagierek. Moje wnuczki go mało co interesują. Mój szwagier, najstarszy z całego rodzeństwa, stary kawaler popiera swojego ojca w tym co mówi. Ale najbardziej przykro mi dlatego że mój teść mówi na moje córki dziurawce , teściowa twierdzi że to nic złego bo na swoje córki też tak mówił.

Gość cojestnietakno
mam 23 lata, urodzilam 3 córki jedna ma 7 lat pozostałe dwie dziewczynki to bliźniaczki i mają po 5! Teść ciągle mówi że uroziłam trzy dziurawce . Teściowa powiedziała żebym się tym nie przejmowała! Jak teściowi urodziły się córki też nie był tym zachwycony! dbał tylko o synów! teraz jest inaczej jedna z moich szwagierek jest rozwódką wychowuje dwóch synów a druga panną z dzieckiem(chłopcem). I moimi dziećmi mało co się interesuje,kupuje im prezenty, lubi ale dba o dzieci moich szwagierek. Moje wnuczki go mało co interesują. Mój szwagier, najstarszy z całego rodzeństwa, stary kawaler popiera swojego ojca w tym co mówi. Ale najbardziej przykro mi dlatego że mój teść mówi na moje córki dziurawce , teściowa twierdzi że to nic złego bo na swoje córki też tak mówił.

Gość cojestnietakno
Podszyw s.p.i.e.r.d.a.l.a.j.........

Gość prawiczek_24
a co ja mam powiedzieć ? pewnie nawet nie chciała byś mnie poznać...

Gość cojestnietakno
A wszyscy spierdalajcie. Same prowokacje,podszywy,kpina i zart. Czlowiek chce sie wygadac a tu taka dupa,milej zabawy

Gość cojestnietakno
a ile cm ma Twoj penis?

Gość cojestnietakno
17 cm ,m to dużo chyba :D