Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz i jeszcze a

Mój mąż woli spać..niż kochać sie ze mną..

Polecane posty

Gość xyz i jeszcze a

Cały czas jesteśmy razem a on woli oglądać tv, leżeć i spać niż zainteresowac sie mną.. Czas dla siebie mamy może raz na tydzień, dwa.. To rutyna czy sie już mną znudził? Twierdzi ze mnie kocha ale nie okazuje mi tego w żaden już sposób czy powinnam zacząć sie martwić?

Gość xyz i jeszcze a
Rozumiem wszystko stres...zmęczenie... ale ile czasu można być zmęczonym, jeżeli siedzi w domu, bo narazie nie pracuje. Praktycznie nic nie robi. Nie ma potrzeby przytulenia, ani niczego podobnego.. Ja wysyłam mu sygnały, a on sie zachowuje jakby wcale tego nie widział...

Gość didonos
pewnie mu nie staje. Albo ma jakąś laskę na boku i często się z nią bzyka, że Ciebie zaniedbuje.

Gość xyz i jeszcze a
Nikogo nie bzyka bo cały czas jest ze mną w domu, a jak wychodzi to do sklepu i zaraz wraca.. Ja chciałabym być taka jak on i mieć to gdzieś, ale nie mam... Zależy mi na utrzymaniu dobrych relacji między nami, bo wiem, że kiedyś też przestanie mi zależeć i nie będę w stanie dalej z nim być.. Nie pielęgnowana miłość wygasa..:(

Gość xyz i jeszcze a
Do Hose Antonio: znalazłeś już jakiś sposób na żonę, żeby zmieniła swoje podejście do związku?

Gość xyz i jeszcze a
Widzę ze każdy ma tu poukładane życie seksualno-uczuciowe i takie problemy prawie nikogo nie dotyczą...

Gość swisska
właśnie założyłam podobny temat. problem ten sam, tylko nie z mężem a chłopakiem. Prośby,groźby. Tak samo - mówi, że kocha, wiem to...ale raz na dwa tygodnie? Nie jestem niewyżyta, ale bez przesady... to podobno kobiety głowa boli - nie zgodzę się !

a moze jest to tylko przejsciowe???????? piszesz ze nie pracuje moze tu wlasnie tkwi problem jesli stracil prace moze czuc sie nie doceniany moze ma lekka depresje a wtedy nie za bardzo ludziom seks w glowie

xyz poszlaś sobie? kurcze to mnie na serio męczy. Boję się, że wreszcie tego nie wytrzymam. JUż zazynam myśleć, wyobrażać sobie sex z atrakcyjnym facetem - co mnie przeraża...

Gość niedopieszczona katy
A ja ze swoim mężem kocham się raz w miesiącu w porywach dwa razy i to tuż przed okresem i zaraz po jak sama się doproszę.

Gość xyz i jeszcze a
jestem, nie poszlam sobie Czasami sobie mysle, czy nie lepiej wziasc sie za siebie, pojsc na fitness, schudnąc, zrobic sobie makijaz isc na solarium, pojsc wreszcie do fryzjera i nie zlaesc sobie w koncowym efekcie kochanka :(

Gość gubi
masz calkowita racje kochanek to jest to a cipka nie mydla nie wymydli sie

Gość doc.House na kafe
no coraz częściej faceci są zestresowani i otępiali nie tylko tempem i jakoscia życia, ale i rozwojem kobiet. Przestaja się zachowywać jak faceci i trzeba walić do seksuologa albo skakaja na boki i sciemniają, ze nie maja ochoty na seks

Gość xyz i jeszcze a
Ta powyższa wypowiedź to nie ja,ale moge sie do niej dopasować, oprócz solarium i schudnięcia bo nie mam z czego... Już powoli tracę nadzieję że będzie lepiej..:(

Gość korzystaj z fachowej rady
Gorzej by było jakby było odwrotnie, Ty śpisz, a mężowi się chce. Tak jak u mnie. To może zrobimy zamianę. Co Ty na to autorko, która założyłaś temat, który przepadnie jak inne tematy, a jest ciekawy. Chyba, że znalazłaś chłopa, który zastępuje Twojego.

Gość xyz i jeszcze a
Nie znalazłam sobie innego..nic sie nie zmieniło, ale od pewnego czasu nie mam ochoty już na nic w tym kierunku.. Wolę robić co innego niż wiecznie domagać się uczuć od kogoś komu widać nie zależy..

To w końcu jak jest ? Jesteście cały czas a macie czas dla siebie raz na tydzień. Nie rozumiem. :( Coś bredzisz albo zaczynasz wymyślać, bo naczytałaś się romansideł i teraz marzysz o tym by ktoś cię zdrowo pocisnął. :P

Gość góralka spod tater
Zmarnujes se krusynko, jak bedzies bez chłopa, który nic nie cuje. Tyle jedrków u nos w Poroninie, które są cuciowe i mogą kochać. Dej tylko znać i jakie se tam mas pragnienia, jo Ci takiego Harnasia znajde ze bedzies zdowolono. Zadny ocki Ci nie przepuści, holerne jeboki.

Gość trebor.von.storm
To tak jak moja żona

Gość Nie na temat, ale nie daje mi
Przeprazsam bardzo. To jest nie na temat, ale nie daje spokoju - xyz dlaczego kończysz każde zdanie dwiema kropkami?

XY - to moze mały skok w bok - odezwij sie jak jestes zainteresowana ceraz30@onet.pl

Gość xyz i jeszcze a
Nie chce mi sie stawiać trzech kropek, wolę dwie, szybciej sie pisze. Myślałam, że Perwersja się pierwsza o to przyczepi..

Gość werbla04
darmozjada w domu bym nie trzymała wywaliła na zbity pysk do roboty ferdek kiepski jest tylko jeden no na pewno bym mu dała chyba w ryło ale masz problem kup sobie wibrator a jego do pracy wyślij

Gość helpingones.com
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona www.erotyzmoczamikobiet.pl mozna na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych, o róznych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubia kobiety, a jakich się boją,po oglądać ciekawae fotografie czy filmiki artystyczne. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na perwersyjną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety

Gość wciąż-nieutulona
mój mąż kocha się ze mną 10 minut raz na kilka tygodni. nie ma nikogo innego. przytulał mnie jakieś dwa lata temu ostatnio a całowaliśmy się nie pamietam kiedy, ile lat temu...