Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz i jeszcze a

Mój mąż woli spać..niż kochać sie ze mną..

Polecane posty

Gość sama noca...
no wlasnie ta cisza....

Gość onedwie
A ja was zaszokuję. U mnie było ( i jest nadal ) tak samo. Jestem atrakcyjną kobietą, dbam o siebie, sport, elegancja, ciuch. Pracowita w domu i firmie. Mąż nie widzi we mnie kobiety już od dwóch lat. Dałam sobie spokój, nie robię już żadnych podchodów.Bo w porównaniu z tym, co przeżywam od ponad pół roku, to śmiać mi się chce na wspomnienie męskich wyczynów. Trzeba sobie znaleźć kochankę, tak tak, nie kochanka, lecz kochankę. Odlot murowany. I wszyscy są szczęśliwi, mąż, że mu nie serwuję już seksownych tańców w sypialni, a ja tym bardziej. Panowie to seksualni leniwcy, ( ze słyszenia wiem o wyjątkach, tym zwracam honor ) . Głaskanie i przytulanie? chyba żartujecie moje drogie! tym bardziej po kilkunastu latach małżeństwa. Życie jest jedna wielką niespodzianka i trzeba korzystać :)))))

Gość cycus...
Chyba,że ta Twoja koleżanka ma bolszego penisa i Cię nim zaspokoi. Bo jak baba babie może bez stosunku dogodzić mizianiem?

Gość mirasinska
jak Wam zazdroszę takich facetów, ktorym wystarczy przytulenie. Ja unikam męża jak ognia, nie lubie z nim seksu, czasem ulegam dla świetgo spokoju Ale w większości przypadków to gra jakby tu wymysleć coś wieczorem, żeby nie było seksu

Gość pawelwroc3@o2.pl
xyz i jeszcze a Czytasz w moich myślach? Ja mam odwrotny problem i dzisiaj chciałem na forum zadać pytanie czy są Kobiety, które mają tego rodzaju problemy? I tutaj moje zaskoczenie

Gość pawelwroc3@o2.pl
Swoją drogą, to jest dziwne, że są faceci którzy nie mają ochoty na sex.... Ja rozumiem zmęczenie... pracę.... obowiązki.... nie zawsze trzeba mieć ochotę na sex... ale nie rozumiem takich przypadków jak mojej żony, która niestety mówi nie bo nie.... ale to inna para kaloszy....

Gość mondeo
tylko nieatrakcyjne nieruchawe ciamcie żony tak mają że męzowie nie chcą się z nimi kochać, tylko wolą zaspokajać się sami przed kompem, te atrakcyjne i pracowite w łóżku zawsze mogą liczyć na swoich mężów - i w łóżku i w pracach domowych, z paszkwilami nie chce się nawet wychodzić gdzieś razem- nawet na zakupy, bo to obciach dzwigać zakupy mając u boku jakiegoś kotleta, lepiej wyjść gdzieś z trójką dzieci niż z nią samą, miłość nigdy nie umiera sama , trzeba jej w tym pomóc swoim lenistwem i wygodnictwem czy niezaradnością,