Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana Komorowska

Czy opowiadanie facetowi o innym może na niego działać ?

Polecane posty

Gość Liliana Komorowska

Czy opowiadanie facetowi o innym może na niego działać tak, że go ...boli ??? Takie coś usłyszałam od swojego znajomego (który chyba się we mnie podkochuje bo mi powiedział,że mnie kocha) jak mu opowiadam nieraz co robiłam z facetem z którym jestem. Przecież jesteśmy tylko znajomymi więc nie powinien czuć takich rzeczy ? Inni moi znajomi faceci się cieszą, a on mi w którymś momencie powiedział, żebym przestała bo go ranię i go to boli ? Przecież chyba powinien się cieszyć moim szczęściem skoro mnie kocha ? I nie jestem z nim tylko z innym przecież ?

Gość myślenie 14 latki
( no chyba że masz tyle):O Tobie byłoby przyjemnie gdyby sytuacja była odwrotna? Chciałbyś wysłuchiwać jego zwierzeń? Pomyśl trochę! :O

Gość Liliana Komorowska
Pokazywałam mu zdjęcia jak byłam z innym w górach i miałam rozpiętą bluzkę, a on zamiast się ucieszyć jak moi kumple to mu łza chyba poleciała ? Czy to normalne ? Mam 25 lat on 30.

Gość Liliana Komorowska
Ale przecież wie , że jestem z innym więc jak może chcieć abym to z nim robiła czy gdzieś jeździła ? Powinien chyba to zaakceptować i się cieszyć jak moi inni kumple ? Oni się cieszą i jeszcze się nawet pytają czy tak i tak robiłam i tu i tu byłam, albo nawet sugerują mi jakieś fajne miejsca. Mam już taką tradycję przecież w rodzinie, że jak gdzieś jadę czy robię coś fajnego to później znajomym o tym opowiadam czy pokazuję różne zdjęcia fajne. A ten jeden mój znajmy jakoś dziwnie reaguje ?

Gość Liliana Komorowska
Wie, że jak pokazywałem wtedy w górach biust w rozpiętej bluzce to dla tamtego, a nie dla niego przecież.

Gość Liliana Komorowska
Jest dorosły, ma 30 lat więc chyba to rozumie ?

Gość Liliana Komorowska
Żaden z moich znajomych a mam ich bardzo dużo nigdy tak nie reagował dziwnie, a też się we mnie podkochiwali.

ja widze,ze ty jednak nic nie rozumiesz...jak moze sama znajdziesz sie kiedys w takiej sytuacji,to zrozumiesz...

Jak na 25 lat patrzysz na to jeszcze oczami dziecka.... tak pomału tobie wytłumaczę wyobraź sobie ze strasznie go kochasz a on pokazuje tobie fotki, opowiada co robili.... wynosi ja pod niebiosa .... wszystko przy tobie wiedzac ze go kochasz...jaka by byla twoja reakcja??

Gość prawiczy prawiczek 28
Jakieś kiepskie prowo. A jak nie prowo to koleś jest przysłowiową ciota i ją podrywał na przyjaciela. Powinien ja kopnąć w zad :D.

Gość Liliana Komorowska
Chyba bym się cieszyła. A poza tym przecież nie jestem z nim. Tylko z innym. Jemu powiedziałam, że nic z tego nie będzie bo jestem z innym więc będziemy tylko znajomymi. Więc co ma czuć ?

Gość Shadow Silencer
Pauuulla24 tak,boli go to,bo on by chcial,zebys to z nim to robila,a nie z innym... Dokładnie :( ! Bardzo mądrze sformułowane, choć Liliana chyba nie rozumie i jakoś prościej jej by trzeba wyłożyć.

Gość hehe :D
Z calym szacunkiem, ale Autorko jestes pusta jak beben turecki.

Gość mnie zastanawia co innego
ze "znajomym" opowiadasz co ze swoim facetem robisz :o :D ludzi juz totalnie posralo :D

Gość mnie zastanawia co innego
strasznie pusta, do tego chyba jej sie podoba, az musiala o tym topa zalozyc :D

Gość moze jego boli
pustostan i nie lubi sluchac o osobistych rzeczach od znajomych po prostu? a ty sobie wyobrazasz nei wiadomo co

Gość ona nie jest pusta
ona jest po prostu mega glupia:D Ty autorko masz 25 lat?:D i argumentem dla Ciebie jest ze facet ktory kocha nie powinien tak reagowac bo PRZECIEZ jestes z tamtym a nie z nim !!?? litosci:D

Gość ghfghfghfg
To marna prowakacja, a Wy wiercicie dziure w calym.

Gość po prostu nie wierzę że...
25-letnia kobieta może być tak głupia :D To musi być prowokacja :D

Gość Liliana Komorowska
Nie czepiajcie się. Przecież facet nie jest ze mną to o co mu chodzi ? Jakbyśmy byli razem mogła bym zrozumieć, ale jak nie jesteśmy , a jesteśmy tylko znajomymi to wg mnie jest dziwny i ma jakieś humory jak baba skoro tak reaguje. Facet powinien być twardy jak mój.

Gość dgxdg
ja pierdole, autorko, masz rozum? skorzystaj z niego

Gość reeterter
toż to prowo :D