Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniszczonyadek1298

Zniszczyła mnie ...

Polecane posty

Gość gfhfghfhgfh
Nie oglądaj sie za siebie, bo ci z przodu ktos przy.je.bie! Szkoda czasu i nerwow na takie kobiety.

Gość Marooned
A jak ci ktoś będzie chciał wbić nóż w plecy to poproś by przy okazji pocałował cię w dupe.

„nie chce j**ać tych pustych, nic nie wartych suk, dających każdemu, który w odpowiedni sposób je zbajeruje... Chyba zajmę się po prostu własnym rozwojem i własnymi pasjami ... „W przeciwieństwie do tego całego chamstwa, ja mam nieco inne cele..." Ale mimo tego iż nie miałbym problemu z zagadywaniem do lasek i wyrwaniem ich(oczywiście potrzebowałbym troche praktyki) to k**wa nie mogę... to typowe cechy jaźni Aryjczyka i konflikt wynikający z niszczonej cywilizacji łacińskiej A to, że dziewczyny bywają podłe, to już inna sprawa :D :D :D

Gość Zniszczonyadek1298
@Marooned Wydaje mi się, że warto szukać. Pewnie parę razy po dupie się dostanie ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni.

Gość Lukrecja Robordżia
trafisz jeszcze na swoją połówkę, tylko musisz mieć zawsze oczy szeroko otwarte a nie tylko w klubie;) :)

Gość Marooned
może i warto szukać, ale to jak szukanie igły w stogu siana.

Gość w 100%
może po prostu nie płaciłeś za nią na randkach?🖐️

Gość femmmmmmmmme fatallle
za nia pewnie nie musial, ale za jedzenie i kino wypadaloby.

Gość gość
Ja jestem właśnie taką dziewczyną, którą opisujecie.. Zostawiłam dobrego chłopaka a po kilku latach pożałowałam tego.. z nikim nie byłam tak szczęśliwa..

Gość gość
Echhhh, gdzie jest Adek?! ;)

Gość Rozumiem Ciebie
Byłeś plasterkiem na jej zranione serduszko. Podpicowala sobie ego przy Tobie . Po co miała wydawać na psychoterapeute,Ty liczyles ja za darmo. Pewnie jeszcze to wspólne gotowanie sponsorowales. Jestem kobietą i miałam odwrotną sytuacje. Wrócił do byłej żony. A ta Twoja panna przy Tobie nabrała sił.

Gość gość
Ten caly autor to jakis dres narcyz co drugie slowo to k****, nie dziwie sie tej dziewczynie