Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mudah

50 latek i 20 paro latka

Polecane posty

Gość mudah

Pytanie bardzo przewrotne bo to ja jestem tym 50 latkiem, na dodatek juz moje najlepsze lata mam za soba. :) Nie mam problemu ze znaleziem dziewczyny 20 paro letniej chetnej na sex (nie sposoring) i zastanawiam sie co taka dziewczyna, czasami naprawde piekna i atrakcyjna widzi w 50 latku, juz niezbyt atrakcyjnym? Spedzalem noce z dziwczynami ktore nie powinny miec zadnego problemu ze znaleziem naprawde atrakcyjnego faceta w "odpowiedim" wieku ale jednak ... Co dziewczyny myslicie o tym?

Gość mudah
dziewczyny nie musicie odpowiadać już wiem spytałem się mojego kochanka i on mi wyznał, że to chyba przez ten brak szczęki laski na mnie lecą jemu lodzika z połykiem a lachonom minetkę zrobię bo mam rurociąg przewspaniały aż sam w to nie wierzę i wiecie co podnieciłem się idę se zwalić kutaska narka :)

Gość mudah(prawdziwy)
Jestes albo faceten 20 paro letnim, albo dziwczyna ktora nie wyobraza sobie takiego swinstwa. :) Nie twierdzilem , ze nie ma takich. :) A mnie naprawde to pytanie intryguje.

wykorzystujesz mlode dziewczyny ktore maja kompleks ojca bo ich dziecinstwo nie do konca przebiegalo tak jak powinno nie masz sie czym chwalic w twoim wieku mezczyzna gra w szachy z sasiadem ma swoja mala altanke no moze czasem sobie w Playboya zajrzy a nie mlodym siksa w glowie krecisz !!!!!!!

Gość mudah(prawdziwy)
@ miss lipstick Moze masz racje. Zreszta sex z 20 paro latka mnie specjalnie nie kreci. 30-40 lat to jest to!

Gość KKS
mudah ty nie pytaj i nie przejmuj się jakimś małolatem, my panowie po 40-stce może nie tak sprawni jak młodzi, ale nie raz ich doświadczeniem zakasujemy. Skoro lecą na ciebie młode dupencje - korzystaj z życia i naciesz się nim, bo krótkie... Po prostu facet jak wino - im starszy tym lepszy i lepiej potrafi zaspokoić kobietę, wiem co mówię :)

juz sobie wyobrazam te twoje 20--stki jakies zagubione myszki z najglebszych wioch jakies nie doszle studentki na pigalakach jakies dziewice z pod Rotundy rozdajace ulotki o to sa te 20 -stki? !

Gość mudah(prawdziwy)
"oczywiscie seks czyli jednak tylko seks tobie w glowie czy twoja zona zabawia sie z 20-latkami?????????" Pytanie o zone bylo nie fair. Mialem, nie mam. Oczywiscie chodzi o sex. Jak juz pisalem, 20 paro latki nie kreca mnie zbytnio, tylko ciekawy jestem co nczuja te ktore ida na to? Moze masz racje, kompleks ojca.

Gość mudah(prawdziwy)
@ kks alez ja sie nie przejmuje, tylko pytam. :) Miis_lipstick mylisz sie.

Gość mudah(prawdziwy)
@ miss-lipstick A co mam uargumentowac? :) Po prostu, raczej nie obnracam sie w towarzystwie jakie, byc moze nieswiadomie, opisalas. :)

napewno kompleks ojca ale też ciekawość sprawności seksualnych "wiekowego" faceta no i napewno wydłużoną grą wstępna Rówieśnicy nie zaspakajają je bo dziewczyny w tym wieku potrzebują spontaniczności w rozkoszowaniu się ich ciałami a nie szybkim włożeniu i wytrysku Jeszcze jedno mają na względzie też stabilizację materialną bo taki facet może zapisać majątek

Gość mudah(prawdziwy)
Bo jest jeszcze coś o czym nie powiedziałem - każdego roku gdy zbliża się pora wykopków daję w necie i gazecie ogłoszenie o dobrze płatnej pracy, po czym wyjeżdżam swoim wielkim Ursusem z dorabianą przyczepą i GPS - em, namierzam owe panny, porywam i zamykam w ciemnej jak d*pa Murzyna komórce, gdzie wisi wielki plakat nagiego Romana Giertycha. Nic dziwnego, że po miesiącu lecą na mnie jak na ogiera

Gość mudah(prawdziwy)
@ dobry doradca Wreszcie jakies konkrety ale... zanim zgodza sie pojsc do lozka, nie wiedza jak bedzie? Chyba zostaje kompleks ojca?

Gość mudah(prawdziwy)
@ mudah (podobno prawdziwy) zazdroscisz?

a dlaczego nie bierzesz pod uwagę ciekawości Wokół rówieśniczki opowiadają że nawet facet 30-sto paro letni już nie ma czym a ty jesteś dużo starszy

Gość mudah(prawdziwy)
@doradca to moze byc prawidlowa odpowidz. :)

nie no ale teraz tak powaznie mam b dobra kolezanke ktory ma 28 lat i mowi ze ona nawet nie spojrzy i to prawda na faceta ponizej 45 roku zycia bo ona przede wszystkim oczekuje czulosci od partnera itd teraz jest w zwiazku z 62 latkiem ale musi sie ostro nagimnastykowac w lozku zawsze sznurowane gorsety ponczochy szpilki b dlugo oralny itd

i jest nie samowicie o niego zazdrosna ale czesto przez niego placze na poczatku mieszkali razem i wspominal o slubie teraz juz nie mam wrazenie ze on nia dyryguje a ona tak nienormalnie pragnie milosci i uczucia

preferencje seksualne są rożne u ludzi Sa kobiety które lubią sztywnnego penisa i ostre rznięcie a są takie które sie podniecają długa grą wstępną mają orgazm niekoniecznie od stojącego jak drąg penisa i podnieca ją gdy kokietuje faceta swoim ciałem

Gość mudah(prawdziwy)
miss_lipstick Czyli jednak takie sa? :) Mnie nie dziwi zauroczenie PO. Zreszta to samo dotyczy mezczyzn. :) Niejeden "mlody chopak" traci glowe dal duzo starszej. Moje pytanie nie ma zadnych podtekstow, jestemm po prostu zwykle ciekawy. Tym bardziej, ze jak wspomnialem sexu z 20 paro latkami nie uwazam za szczyt rozkoszy. te 30 ponad latki, sa duzo bardziej wymagajace, ale jednoczesnie duzo bardziej chetne do zwrotu tego co otrzymaly. :)

Gość mudah(prawdziwy)
@ dobry_dor I tu masz chyba racje. :) Nigdy nie twirdzilem, ze KAZDA 20 paro latka jest chetna na sex z 50 latkiem. Ale procent tychj co chca jest calkiem spory.

nie porównuj kobiet z mężczyznami Chłopak wybiera starszą bo chce sie nauczyć od niej jak dogadzać swojej dziewczynie bo ona mu nie powie bo nie wie albo się wstydzi

Gość mudah(prawdziwy)
Nie wiem jakie sa zwyczje dzisiejszej mlodziezy. Moze prosty fakt, ze pocaluje ja w reke, otworze drzwi od samochodu, powiem, ze jest piekna, jest wystarczajacym powodem aby stracic glowe dla 50-latka? :)

z ta zazdroscia dobry doradco to masz racje ona myslala ze przy takim strszym mezczyznie nie bedzie tak zazdrosna ale niestety pomylila sie chorobliwa zazdrosc " nie patrzy" czy ktos ma 50 lat czy ma zeby czy jest za gruby itd

a jednak zadko chlopak zwiaze sie z 40 50-latka a za to jest taki nie wiem czy przesad ze panom po 40 zaczyna "odbijac" i lataja za duzo mlodszymi dlaczego? bo ich cialo jest duzo b ponetne jedrniejsze niz u pani lat45?