Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mudah

50 latek i 20 paro latka

Polecane posty

Gość mudah(prawdziwy)
@ miss_lipstick Czemu uwazasz, ze sie pomylila?

Gość mudah(prawdziwy)
Mylisz sie, ze jedrniejsze cialo jest wystrarczajacym powodem. Jak juz napisalem, starsze sa duzo bardziej atrakcyjne. Oczywiscie jest jaks tam granica, zreszta nie koniecznie zwiazana z wiekiem. Duzo bardziej wazna jest "dojrzalosc sexualna" (oczywiscie pisze o sobie)

myslala ze jej rowiesnik to zbyt nie pewny grunt a taki bedzie ja kochal tylko za to ze ma mlode zgrabne nawet cialo niestety to nie wszystkojak sie okazalo co 50 60 latek w zwiazku oczekuje ona nawet zaczela jak on po 20 spac chodzi ( pisze dzis - teraz b chaotycznie ale mam swoje powody)

ja sie boje ze moj maz po 40 zacznie mnie zdradzac a moze nawet zostawi dla duzo mlodszej (nie musze wspominac ze juz teraz mam pierdolca i robie wszystko by jak najmlodziej wygladac)

Gość mudah(prawdziwy)
"@ miss_lipstick Czemu uwazasz, ze sie pomylila? 7 Bo wiem. Nie szukam przygod w knajpach. Sa to z rehguly dziewczyny o pozycji "ponad przecietnej"

Gość mudah(prawdziwy)
"ja sie boje ze moj maz po 40 zacznie mnie zdradzac a moze nawet zostawi dla duzo mlodszej (nie musze wspominac ze juz teraz mam pie**olca i robie wszystko by jak najmlodziej wygladac)" Nie martw sie. Gdybym mial zone (jeszcze) to nie wpadlbym na pomysl podrywania malolat. \;0

Gość mudah(prawdziwy)
""ja sie boje ze moj maz po 40 zacznie mnie zdradzac a moze nawet zostawi dla duzo mlodszej (nie musze wspominac ze juz teraz mam pie**olca i robie wszystko by jak najmlodziej wygladac)" " Widze, ze nasza dyskusja przeszla na bardzo grzaski grunt. :( Nie sadze, ze musisz sie bac w zwiazku z wiekiem. Wbrem pozorom mlode cialo nie jest wystarczjacym powodem aby zdradzac. :) Gdybym mial zone (ktora przeszlka do tego, podobno lepszego swiata) nie byloby tego watku.

:-) ale mam dwie znajome ktore chodza do lozka z chlopakami w wieku 20-28 lat jedna ma 40 lat a druga 45 ubieraja sie b sexy chodza co weekend na dyskoteki nawet sie wiarza z duzo mlodszymi niestety jak narazie musze stwierdzic ze nie maja duzo szczescia w milosci a czas leci nieublagalnie...........

Gość mudah(prawdziwy)
@ ms_lipsick To jet o NAS. Jezeli zaczalem ten watek, to dlatego, ze uwazalem, ze jest cos nienormalnego w tym co robie. :)

Gość mudah(prawdziwy)
" ale mam dwie znajome ktore chodza do lozka z chlopakami w wieku 20-28 lat jedna ma 40 lat a druga 45 ubieraja sie b sexy chodza co weekend na dyskoteki nawet sie wiarza z duzo mlodszymi niestety jak narazie musze stwierdzic ze nie maja duzo szczescia w milosci a czas leci nieublagalnie..........." wiesz, miloscx to juz zupelnie cos innego niz temat tego watku. :) Jak juz zaczelismy to moge Tobie opowiedziec moja historie z mlodych lat. Mialem dziwczyne, piekna, madra, i szalenie inteligentna. Ona byla na prawie, ja na historii sztuki. Kochalismy sie jak szaleni. Niestety ja bylem zajety zabawa, ona szukala meza. I znalazla. Prawnika. Spotkalem ja powtornie po 20 latach, sprzatajaca jakies durne biura w USA. Zalatwilem jej prace na troche wyzszym poziomie. Moze nie uwierzysz ale wcale nie przybioslo mi to zadnej satysfakcji. :) O Boze, jak daleko odeszlismy od tematu.

nie wazne czy byla prawnikiem czy sprzatala biura powiedz mi czy byla z nim szczesliwa?????????? czego zalowales tak na prawde ze z nia nie zostales? ze gdyby wtedy nie interesowala cie tylko zabawa nie szorowalaby gdy ja spotkales biur?

Gość mudah(prawdziwy)
Hmm. Tego mi nie powiedziala. Ale na pewno jej zycie nie bylo zgodne z tym co sobie wyobrazala. roznimy sie wiekiem, wiec moze nie rozumiesz, ze w tych czaach wyjazd do USA byl marzeniem wiekszosci kobiet w Polsce. Dokonala wyboru, na pozor wlasciwego, w rzecywistosci, wyszla na tym jak zblocki na mydle. Wystarczylo kierowac sie MILOSCIA. Wybrala logike. Wtedy miala racje, nie mogla wedziec ze ten glupi, ukochany wiecej zdziala w zyciu niz ten poprawny prawnik.

Gość mudah(prawdziwy)
NIE!!! Tylko o tyle, ze pracuje dla muzeuw. Ale w calkiem innej dziedzinie,. Byc moze to jej decyzja spowodowala, ze diametrialnie zmienilem swoje zainteresowania. ;) Jej, jak najbardziej logiczna decyzja, wywolala moja reakcje, :) nie skonczylem historii sztuki, ale skonczylem mechanike. :)

Gość mudah(prawdziwy)
Blagam, wybacz, oczywiscie dla muzeow. :)

Gość mudah(prawdziwy)
Mysle, ze spanie to bardzo dobra alternatywa. :)

Gość zrelaksowana
bardzo miła dyskusja..... ja nie wiem co dziewczyny 20 letnie popycha do łóżka 50-latka, sama jak byłam w ich wieku zupełnie nie interesowałam sie kolegami ojca.... natomiast teraz lekko po 30-stce zdecydowanie zwracam uwage na panów

Gość zrelaksowana
powyżej 45 ;-)