Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeopomoc:(

JAK SIE SPRAWDZA ILOSC SMSOW W PLAY?????

Polecane posty

Jak ktos wie to pomozcie , bo nie wiem :( doladowalam wczoraj za 5 zl no i jestem w ej promocji darmowe rozmowy i smsy w play. Wiec przez 5 dni moge pisac i rozmawiac z wszystkimi z play za darmo.. ale wczoraj mi wyskoczylo, ze dostalam jakies smsy ale nie zdazylam przeczytac dokladnie bo przyszlo to takim powiadomieniem jak zawsze doladowuje tel i od razu naciselam czerwona sluchawke... szukam tego w necie ale nie moge znalezc. Jak naciskam *109# to mi tylko pisze do kiedy moge darmowe smsy wykorzystac ale nie wiem czy je mam :(... I tak za darmo mam w play smsy ale moze po tych 5 dniach nie bd zabieralo mi z konta tylko z tego pkaietu.. helpppp

nikt nie ma w play??????? pomozcie:(

siedze tam caly czas:( albo jakas tępa jestem albo nie wiem, nic nie ma tam o tym:(

Gość hhshsh
*109# wlasnie, i to pokazuje tez ilosc smsow. Moze sprobuj przewinac na ekranie telefonu ci moze sie schowalo.

Gość elllla ela
ACHTUNGEEE MODEŁE NA POKŁADZIE DU.PY PRZY SCIANACH

no wlasnie nic nie ma :( jest tylko do kiedy je moge wykorzystac ale nie ma ile ich jest :(:(:( no juz nic nie poradze, dzieki za pomoc

Gość hhshsh
zrob konto na stronie play to chyba tam przez internet sie da sprawdzic tez

Gość hhshsh
a jaka masz promocje wlaczona? bo chyba jak masz ta ze darmowe smsy i rozmowy do play to nie ma ograniczen wiec po co ma pisac ile smsow