Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onetka23

Przespałam się z nieznajomym i jest mi głupio

Polecane posty

utknąłem w kominie. za późno rozpocząłem ćwiczenia szóstki weidera. ;) masz coś wspólnego z Zasznurowana Lalka Voodoo??

Gość Boże widzisz to
i nie grzmisz!!!! co za wstyd, jaki upadek! Zamiast schowac sie gleboko pod pierzyna, to ty opowiadasz o tym, powinnas umierać ze wstydu!!!! Nie masz żadnej kontroli nad sobą!

a owszem miałem... o możecie np: mnie mieć wspólnego. dwie laleczki voodoo i ja. nieprzyzwoicie podniecające. ;)

Gość o zesz....................
co za polski zasianek :O. Nie przejmuj sie autorko, nic zlego nie zrobilas, wiec przeciwnie! Nie bedac w zwiazku ma sie prawo robic, co sie chce, dotyczy to mezczyzn jak i KOBIET!! Zyjemy w 21 wieku, a nie w sredniowieczu!!!!!!!! Chociaz Polska mentalnosc jeszcze jest bardzo zacofoana. Plujecie na mulzumanow, ale wcale nie jestescie lepsi w pogladach

Gość kubuuus
nie sluchaj ich głupiego pierdo****a to ze ci sie zdarzylo to nic złego :) jak sie mozna wstydzic czegos co jest ludzkie ??? nie kapuje :) pisza tak o tobie ale tak naprawde gdyby sie komus taka sytuacja zdarzyła to by korzystał ..... a i wychodzi na to ze jak którys z nas meżczyzn przeleci jakas nieznajomom panienke na imprezie to jest dziw*arzem ? haha chore myslenie ludzi

Gość gość
o zesz.................... Dziękuje za przygody na jedna noc. HIV i inne weneryczne dziadostwa mogą się przypałętać. jak niektórzy chcą być wyzwoleni, to proszę bardzo.

Gość gość
Ale nie polecam.

Gość gość
Do tego potrzeba 2 osób a rzucacie się tylko na dziewczyne.

Gość gość
Nie macie za grosz szacunku dla kobiet i zapewne same traktujecie je jak szmaty... A obrazanie Autorki epitetami: "jestes zwykla dupodajka", "skonczysz jako prostytutka", etc. w ogole jej nie znajac, to to po prostu cios ponizej wszelkiego poziomu, chyba, ze takowego nie posiadacie sfrustrowani panowie, ktorych zadna kobieta kijem nie tknie. Takze pozostaje wam lalka z Sexshopu albo prawa raczka. Pozdrawiam :*

Gość gość
to stary temat, ale w sumie aktualny. Każdemu może się zdarzyć coś głupiego, chociaż raz w życiu. Chyba, że pokraka i nikt by nawet kijem przez szmatę nie tknął takiej ofiary to się ocenia i wyzywa od najgorszych tych, którzy mają okazje i chętnych ☺☺☺

Gość gość
ja niestety wpadlam.

Gość gość
Marzenie kazdego oblecha koniotrzepa:)Zeby sie laska z nim przespala i potem bardzo sie wstydzila.:) Zeby zrobila z siebie k***e z nim....A on zeby nie musial brac odpowiedzialnosci jak wpadla:)I nie musial jej szanowac:)