Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia199

kocham męża a jednak go zdradzam

Polecane posty

Gość klaudia199

kocham meza ponad wszystko mamy 3 malych dzieci a mimo to mam kogos na boku ,dodam ze z mezem nie sypiamy ze soba dosc dlugo jestesmy razem 8 lat...to jest taka wiez miedzy nami ale odrzucil mnie chyba mnie juz nie kocha dlatego to robie szukam milosci...gdzies indziej...a meza nie chce starcic a mimo to robie to...

Gość klaudia199
wiem ze jemu zalezy na mnie i nie zostawi mnie to jest juz takie przyzwyczajenie ale gdybym ja sie dowiedziala ze on mnie zdradza to...nie wiem co bym zrobila jestem zazdrosna okropnie!!! mam 23 lata moj kochanek mlody fajny chlopak 18 :)

Gość klaudia199
tez mialam podejrzenia ze on ma kogos...jeszcze nie dawno w naszym towarzystwie pojawila sie jego dawna milosc...

Gość klaudia199
co o tym myslicie co mam zrobic?? wiem ze zle robie ale nie wyobrazam sobie zycia bez nich oby dwoch...mlody zakochal sie we mnie fest ale zdaje ja sobie sprawe z tego ze on pozna jakas kobietke i zalozy z nia rodzinke i co wtedy...zostawi mnie masakra

Gość klaudia199
maz mnie juz nie kocha...tam ten mnie zostawi...i co?

klaudia199 tez mialam podejrzenia ze on ma kogos...jeszcze nie dawno w naszym towarzystwie pojawila sie jego dawna milosc... masz dopiero 23 lata., 3(???) dzieci , z nim jestes od 8 lat ... kochasz go "ponad wszystko "ale z nim nie sypiasz , za to masz kochanka, ja pierdole :O

Gość klaudia199
straszne co???hehe:D mam synka 5 lat i blizniaki 2 latka ja juz warsztat mam zamkniety hehe

Gość klaudia199
no wczesniej sypialismy ze soba czesto ale jak pojawia sie dziecko wszystko sie zmienia...

"...gdybym ja sie dowiedziala ze on mnie zdradza to...nie wiem co bym zrobila jestem zazdrosna okropnie!!! mam 23 lata moj kochanek mlody fajny chlopak 18" dobra jesteś... suka ogrodnika. :D

Gość klaudia199
kiedys juz dawno zdradzilam go 2 razy i zakonczylam to strasznie zalowalam... po 3 latach znow ...z innym...masakra!co jest ze mna

Gość klaudia199
,,suka ogrodnika,,:D czemu?

Gość klaudia199
bożek chcesz zostac moim kolejnym...haha:D takiej blondyny zgrabnej jak ja po 3 dzieci...lacha jakich malo hehe

"lacha jakich mało" moze i tak, ale takich jak Ty to pełno na kazdym kroku i bez bagazu w posataci dzieciaków i męza.. troche szkoda , ze zamiast dbac o rodzine i probowac pracowac nad zwiazkiem, Ty pchasz sie do wyra jakiemus młokosowi twierdząc , ze kochasz męza..ale widac, głupich nie sieją :O

Gość mariuszx125
jesteś zwykłą kurwa która powinna być napierdalana przez męża albo sie powiesić pierdolona dziwko

wiesz co... toleruję układy, układy sponsorskie, prostytutki, ale do kurestwa ani ręki, ani chuja nie przyłożę. bolcujesz się z kochankiem, a mężowi podupczyć na boku żałujesz.

Gość klaudia199
właśnie nie wiem czy jedno jest jego bo w wieku 18 lat nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży i już nie pamiętam który ze mną spał

verita santa re - que? ;) hmmmm coś mi się wydaje, że jakiegoś gimnazjalista na sanki iść nie może i wymyślił historię o klaudii, kochanku, trójce dzieci i mężu. nie lepiej biceps porobić gościu? pompeczki?

Gość klaudia199
historii nie wymyśliłem ale tego podszywa tak

Gość klaudia199
i ukończyłem już gimnazjum

Gość klaudia199
hehe

Gość klaudia199
o ja ktos ty sie podszywa pode mnie ladnie:):D

Gość klaudia199
wszystkie mam z mezem bez przesady he to jest realna historia po co miala bym to pisac a jesli chodzi o powieszenie sie to balam bym sie ze maz by to zrobil gdyby sie dowiedzial

Gość do klaudia
cześć klaudia mam 16 lat i mógłbym zostać twoim kochankiem na zmiane??